Elda upp offerkoftan. 8 kommentarer


Semmelwrap

Semmelwrap

Idag har jag haft en härlig dag med mycket variation vilket jag älskar. 🙂 På förmiddagen så hade jag ett härligt telefonsamtal med min agent inför fredagens föreläsning, jag har diskuterat med en uppdragsgivare kring en artikel som jag ska skriva och så fick jag en förfrågan om att föreläsa i Stockholm. Efter det så åkte jag och dottern in till stan för att fika. Det är ju Sportlov hos oss den här veckan. Sen släppte jag av henne hos en kompis för att de ska på bio ikväll och efter det så var det Cellprov på Mvc för min del.

När jag sen åkte hem så blev jag illamående och hade ont i magen så det blev en tupplur på soffan. Men, nu är jag fit for fight igen, tack och lov. 🙂 Och i morgon ska jag förbereda fredagens föreläsning då jag kommer dansa inför 200 ledare vilket blir en perfekt avslutning på den här veckan. Och så kör vi väl några tips, eller hur?

20150222_141316[1]5 tips för positivt tänkande:

  1. Elda upp offerkoftan. Negativa saker och motgångar är något som vi alla råkar ut för i livet. Det är liksom en del av livet och helt ofrånkomligt. Att ta på dig offerkoftan och tycka synd om dig själv och begära att andra också ska tycka synd om dig kommer inte göra saker bättre. Snarare tvärtom för om du virar in dig i offerkoftan och vältrar dig i allt det negativa så håller du dig bara kvar i det som hänt och de negativa känslor du har. Elda istället upp offerkoftan och gör något åt situationen. Om du inte kan göra något åt situationen så är det bara att acceptera faktum och hitta alternativa tankar som gör det lättare att gå vidare.
  2. Lägg inte din framtid i någon annans händer. Din framtid är din och ska formas av dig utifrån dina önskningar och drömmar. Kom ihåg detta och se till att det är du som har kontroll över vart du ska i livet.
  3. Skriv ner dina mål. Endast 3% skriver ner sina mål. Av dessa 3% är alla höginkomsttagare och de har nått fram till över 50% av sina nedskrivna mål. Av de som inte skriver ner sina mål (97 %) når endast 4% sina mål.
  4. Välj glädje. Varje dag när du vaknar kan du göra valet om du vill vara lycklig eller olycklig under dagen. Om du gör valet att vara glad så kommer du att ha ett betydligt gladare liv och vara lyckligare.
  5. Ändra dig själv. Vi har alla kvaliteter som vi är mindre nöjda med och som ibland kan få oss att tycka mindre om oss själva och det kan även få oss att må dåligt. Tro på att du kan ändra dessa saker så ska du se att du så smått hittar sätt som hjälper dig. För till syvende och sist så finns det bara en person du kan ändra på och det är dig själv.

Vill du ha fler gratistips av mig så hittar du dem HÄR.

 

 

 

Du kanske också gillar:


Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

8 tankar om “Elda upp offerkoftan.