En dag för lek och inspiration! 3 kommentarer


Om lördag är en arbetsfri dag för dig så är det en bra dag för lek, inspiration och för att samla energi.

Kärves Design och Foto!

Här kommer tips på saker:


* Lek med barnen
* Vila när du känner dig lite trött.
* Gör saker som väcker inspirationen i dig.
* Gör barnsliga saker.
* Tänk som ett barn.

Jag blir inspirerad av att läsa tidningar och bloggar om inredning och trädgård. Att se TV-program om människor som lever ut sin dröm t ex säljer allt dom har, köper en båt och seglar jorden runt i två år. Det inspirerar mig väldigt mycket.

Vad gör dig inspirerad?
Vad ger dig livsenergi?
Hur mår barnet inom dig?

Du kanske också gillar:


Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

3 tankar om “En dag för lek och inspiration!

 • Ewa Pihl GalleriAquarelle ewa_pihl@hotmail.com

  Jag känner en sån kraftig härlig energi just nu!! Försöker också att använda Norgekänslorna till något positivt. Som om vi är SKYLDIGA ungdomarna det.. Jag håller ju också sakta på med min viktresa, så jag håller på att titta över min Garderob och ska ändra en del och se över vad jag kan börja ha igen, och under tiden får jag hjälp good av Lucifer, som river lite föraktfullt på det han tycker är fult och sätter sej på dom kläderna han tycker jag ska ändra och behålla. Och mellan varven pratar jag med vänninor och mansvän. En promenad framåt kvällen till vattnet vid Södermälarstrand, där är faktiskt underbart i solnedgången.. Vågar inte titta för mycket inredning, blir aLLTID så sugen på nytt…pust..

 • HÄLSOFOKUS

  Jag blir inspirerad av att vara ute i trädgården, eller i skog och mark.
  Jag får livsenergi av att GE till andra människor som har nytta av det.
  Barnet inom mig behöver ytterligare uppmärksamhet av mig för att komma i toppform 🙂

 • Anki

  Vad roligt! Jag har just skrivit (fyllt på) ett dokument jag gjorde till mig själv förra året, med liknande frågor. Skrev om det i min blogg häromdagen. 😀

  Ha en underbar dag och helg!

  Anki