En facerapad RövCecilia! 4 kommentarer


Som jag berättade i det förra inlägget så pausade jag min Facebook-profil den 4/10 pga de trakasserier jag utsätts för där. Och så ringde telefonen och jag blev sittande ett bra tag i ett väldigt intressant samtal. Då kom min dotter på den eminenta idén att hon skulle sitta vid min dator.

Då lyckades hon aktivera min Facebook-profil igen. Och som bevis på att den som trakasserar mig övervakar mig så tog det honom 11 minuter att upptäcka att min profil var aktiv igen. Så då lämnade han 2 härliga kommentarer som ni kan läsa här:

4 oktober, 2 4 oktober, 3

Gillar inte att vara övervakad av den här personen.

Hjälp mig gärna att dela detta inlägg vidare i alla sociala medier. Ju fler som läser desto bättre. Jag har inte gett upp! Jag bara andas lite!

 

 

Du kanske också gillar:


Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

4 tankar om “En facerapad RövCecilia!

  • Klokegård Inläggsförfattare

   Det är verkligen en Kafka-situation. Jag kommer skriva en del om sådana helt bisarra saker som hänt under den här tiden. Det har varit som värsta spionfilmen med livvakter, säkerhetskillar, personlarm, manipulation, spaning, spårning, skräck, knark, narkotikapolis och ja, listan kan göras väldigt lång.
   Det blir nog en hel del grus som rivs upp. Folk är väldigt snara att kritisera. Speciellt oss som utsatts för det här.

   Stort tack!

 • Klokegård Inläggsförfattare

  När jag hade min profil öppen så var den offentlig så att alla kunde kommentera, även han. Så jag tjänar inget på att ta bort dom som han är vän med. Jag kunde heller inte ändra inställningarna så att endast vänner kunde kommentera för då hämnades han på mig genom att göra grovpornografiska bilder på min dotter. Så jag var tvungen att öppna igen.

 • Lars-Eric Gustafson

  Hej Cecilia,
  Ta bort alla vänner som är vän med någon av hans fejkprofiler. Det är nödvändigt att göra så. Jag har fått uppfattningen att han kommer att få en psykos förr eller senare och sedan försvinna.

  /Lars-Eric