Ensam igen 9 kommentarer


Hallå alla Härliga!

2015-11-21 11.07.11Vilken fantastisk dag vi har! Det är ca 7 minusgrader så jag har ägnat förmiddagen åt att bära in ved och tända ett par brasor. Min man är ju i Spanien och spelar, han är trummis och de har en 2-veckors-spelning på Gran Canaria. Och dottern är hemma hos sin storasyster så jag är helt själv hemma, igen. I går var dottern i Örebro och badade med bästa vännen och hennes familj så jag var själv hemma hela kvällen. Jag har inget emot att vara själv och tycker faktiskt det kan vara riktigt skönt att bara rå om mig själv. 

2015-11-21 09.13.11

Spisen i köket

2015-11-21 11.26.58

I vardagsrummet

2015-11-21 11.02.04När jag var ut och hämtade ved så tog jag några bilder för det är så fantastiskt vackert ute och jag är så glad över att jag får njuta av den skönheten varje gång jag går ut och hämtar ved. Idag ska jag ägna mig åt mina julmattor som jag vävde klart i går. Jag ska knyta fransar på den ena mattan där jag nog ska avsluta med en jättefin orientalisk fläta och på den andra mattan har jag vävt så att jag kan avsluta med en fåll i ändarna. Det ska bli så kul när de är klara. Sen ska jag varpa och dra på ny varp i vävstolen så jag kan väva fler mattor fast det blir ”åretrunt”-mattor.

 

 

 

 

 

 

2015-11-21 11.33.36

Den här mattan ska få en grön fåll. Fast först måste trådarna knytas så mattan inte faller isär.

Känner mig som värsta bondmoran från 1800-talet när jag bär in ved och väver mattor men jag gillar det verkligen. Har ni en skön helg? Jag hoppas ni gör det allra bästa av den här helgen för den kommer aldrig igen. Kom ihåg att du lever nu, nu, nu, nu så det är endast nu som räknas så se till att du är glad och njuter NU.

You Rock!!!

 

 

 

 

 

 

 

 

Den här mattan ska få en orientalisk fläta som avslut. Ska bara lära mig hur man gör en sådan.

Den här mattan ska få en orientalisk fläta som avslut. Ska bara lära mig hur man gör en sådan.

Du kanske också gillar:


Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

9 tankar om “Ensam igen