Ensamma mamman har vargar i skogen


WickysKvart över 3 i morse blev min man hämtad av basisten för samåkning med resten av bandet till Arlanda. De har landat på Gran Canaria där de under två veckor ska spela varje kväll på ett danspalats. Min man är trummis och vikarierar de här två veckorna i bandet Wickys. Jag är så glad för hans skull men önskar såklart att jag var med för att få njuta av värmen. Det är visst 30 grader varmt där nere och jag längtar så efter värme. Så nu är jag och dottern ensamma hemma i två veckor vilket jag ser fram emot, inte för att jag vill vara utan min man utan för att det är en ny situation och det ger alltid nya tankar och nya möjligheter som jag ser det.

 

Och just ikväll så blir jag ensam hemma ända till nio för dottern ska med sin kompis och kolla på Ishockey med kompisens familj. Det blir vävning för min del. Jag väver just nu julmattor och är snart klar med den sista och sen ska jag klippa ner väven och knyta fransar och sy fåll. Sen ska jag i med ny varp i vävstolen för att väva fler trasmattor i andra färger än julfärger vilket ska bli väldigt spännande. Jag ska bland annat sy en matta till Bagarstugan i samma tyg som i stolsdynan som jag sydde i somras. Gillar att kunna matcha.

wolf-931227_1920Nyss stannade en granne och ville varna mig för de har sett varg ungefär en kilometer härifrån och han tyckte det var synd om våra katter skulle bli vargmat. Och det tycker jag också. Så nu tänkte jag inte ta några skogspromenader på ett tag i alla fall. Men de är väldigt vackra tycker jag och jag är tacksam över att vi har sådana bra grannar här så det kommer inte bedrivas någon hänsynslös vargjakt utan den kommer få passera ifred.

Du kanske också gillar:

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *