Ett effektivt sätt att ”styra” Attraktionslagen 1 kommentar


Känslor och attraktionslagenHallå alla Härliga! Jag njuter av livet och bara ser hur fantastiskt allt omkring mig är. Varje dag får jag njuta av fåglarnas intensiva konsert här utanför, det är helt magiskt. Jag är så lycklig över att jag har skapat det liv som jag har idag och det fascinerande är hur lätt det var. När jag insåg att jag inte behövde kämpa så föll allt bara på plats på ett helt perfekt sätt nästan till synes helt av sig själv.

Nu har jag äntligen kommit igång med YouTube igen och igår lade jag upp ett nytt klipp om attraktionslagen som du kan se genom att klicka HÄR.

Dagens inlägg handlar om dina känslor och hur väl de fungerar som en vägledning med massor av budskap till dig. Dagens kloka ord om våra känslor och attraktionslagen är hämtade från del 7 i E-kursen om attraktionslagen.

När folk kommer i kontakt med lagen om attraktion och förstår hur kraftfull den är så gör många människor ett medvetet val att ta mer kontroll över sina egna tankar för de förstår kraften i att fokusera. Folk försöker styra sina tankar genom en rad olika metoder, tekniker och processer, men det finns ett mycket enklare sätt att avsiktligt skapa sin egen verklighet och det är att skapa utifrån känslorna. Och som du förstått från tidigare delar i kursen så beror det på att vi har många tankar som vi inte är medvetna om. Men våra känslor visar oss alltid vilken vibration vår attraktionspunkt har.

I ett nötskal kan man säga att våra känslor finns där för att visa oss när vårt fokus är i linje med och när det inte är i linje med vad vi vill. När vi är på bra humör så är vi i linje med vårt höge jag och vår önskan och när vi inte är på bra humor så är vi inte i linje med vårt högre jag och vår önskan. Det är ett väldigt enkel men ändå mycket kraftfullt system.

Våra känslor är mycket viktiga budbärare och hjälper oss i vårt avsiktliga skapande. Känslorna håller oss på rätt spår och leder oss till där vi vill vara.

Lagen om Attraktion

Och när vi ser att våra känslor har ett viktigt budskap så blir det mycket tydligt att alla känslor är lika värdefulla för oss. Ingen av dem är dåliga. Ingen av dem måste motas bort. De är en viktig del i vårt skapande. De låter oss veta om vi fokuserar mer på vad vi vill eller om vi fokuserar på vad vi inte önskar.

Jag vet att negativa känslor inte känns bra och att du inte gillar dem. Det går dock att minska deras förekomst. Men bli inte galen eller rädd när de förekommer. Se istället vad de visar dig.

Du är inte ”fel” för att du har negativa känslor. Du får helt enkelt värdefull feedback som hjälper att veta när det är dags att justera ditt fokus. Du behöver heller inte nödvändigtvis undersöka och analysera alla negativa känslor du har. Det räcker oftast bara med att iaktta deras närvaro och sen ställa dig en enkel fråga: “Hjälper den här känslan mig att komma närmare min önskan?” Om svaret är nej så känns det enklare att styra ditt fokus mot något som skapar en härligare känsla.

Dåligt humör är bara dåligt humör och det kommer att passera. Du behöver inte hugga tag i känslan för att se vad som händer. Du behöver inte gräva djupt utan bara göra något som får dig på bättre humör.

Jag pratar ofta om hur enkel attraktionslagen egentligen är, för allt du behöver göra är att må bra. När du är glad och lycklig här och nu så kommer dina önskningar till dig. Det är verkligen så enkelt. Attraktionslagen kan inte höra eller se dina tankar och ord. Attraktionslagen svarar endast på din vibration som främst kommer från dina känslor. När du är glad och lycklig så är du i linje med dina önskningar som till exempel kan vara mer pengar, ett större hus, en ny bil, en partner, bättre hälsa, ett jobb etc. Det finns dock ingen anledning att tänka på dina önskemål om och om igen. När du väl har beslutat dig för vad du vill ha så är ditt arbete nu att skapa en vibration som är i linje med din önskan.

Lyssna alltid på dina känslor för varje känsla är ett svar på något du gör eller tänker. När du känner positiva känslor så är det ett tecken på att du ger din uppmärksamhet till det som är i linje med dina önskningar. När du känner negativa känslor så är det ett tecken på att det du ger din uppmärksamhet just nu inte är i linje med de saker som du önskar dig.

Genom att följa dina känslor på det här sättet så kommer livet bli väldigt mycket enklare och det kommer inte kännas som en kamp. Ingenting är viktigare än att du mår bra.

Om du verkligen börjar göra saker som gör dig glad och lycklig så kommer ditt liv vara ett liv fyllt av lycka och överflöd. Inga undantag. Jag vet att det kan låta väldigt enkelt och naivt men testa så får du själv se. Du har ju ingenting att förlora på att vara glad, eller hur?

Varje gång du mår bra inombords så vibrerar du en ren, positiv energi som kommer att locka till dig allt som du anser vara bra. Det är fullt möjligt att manifestera din väg ut ur några dåliga erfarenheter genom att helt enkelt må bra.

Vänd din uppmärksamhet mot det som får dig att må bra och du kommer att förändra din attraktionspunkt till att vibrera mer och mer i linje med dina önskningar. Du kan välja att vara lycklig genom att välja att tänka positiva tankar. Fokusera på vad du är glad över här och nu. När du mår bra och är glad så blir du en stark magnet för att attrahera din önskan. Lyckan är ett val och du har förmågan att välja att vara lycklig i varje ögonblick.

Du kanske också gillar:


Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

En tanke om “Ett effektivt sätt att ”styra” Attraktionslagen