Ett perfekt verktyg för att bryta negativa tankemönster 1 kommentar


365dagarOch hur kan jag vara så kaxig så jag säger att jag har ett perfekt verktyg? Jag ska berätta för dig hur jag tänker. 🙂 För snart ett år sedan så fick jag en idé till ett verktyg för att bryta negativa tankemönster. Det var ett verktyg där du varje dag i ett helt år får ett mail som en påminnelse för att bryta vanan av negativa tankar. Så, verktyget består alltså av 365 mail och när jag fick idén så tyckte jag den var jättebra men när jag började tänka efter så blev jag tveksam för vem vill ha ett mail varje dag? Vi blir ju redan idag översvämmade av alla möjliga konstiga mail och många tycker att det är alldeles för mycket så skulle folk verkligen vilja ha ett mail varje dag från mig? Och dessutom betala för det?

Trots mina tvivel så sjösatte jag min skapelse och nu har det snart gått ett år och jag har nu facit i handen. Jag börjar få mail från de som snart fått alla sina mail och de undrar hur det ska gå nu när de inte längre får de här dagliga mailen. Vad händer nu, Cecilia? Jag kommer sakna de dagliga mailen! är reaktioner som jag fått vilket för mig är ett bevis på att verktyget verkligen är uppskattat. Så, nu får jag gnugga geniknölarna för att hitta på en spännande uppföljare. 🙂

Här kan du läsa mer om verktyget:

Vad får jag ut av verktyget?

 • En daglig påminnelse
 • Inspiration
 • Bättre självkänsla
 • Ökad självinsikt
 • Motivation
 • Ökad kunskap om Positivt Tänkande

Vad ingår?

Du får en daglig påminnelse under ett helt år, alltså 365 mail med varierande innehåll som består av:

 • Övningar
 • Tips
 • Självstärkande budskap
 • Tankeväckande berättelser
 • Peppning
 • Motiverande budskap
 • Inspirerande tankar

Klicka på bilden nedan för att läsa mer och för att köpa ditt verktyg:

365cover

Du kanske också gillar:


Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

En tanke om “Ett perfekt verktyg för att bryta negativa tankemönster

 • Lise

  Hej Cecilia jag kämpar med borelia nu och har det helveetiskt hela hinnesystemet har blivti ett hårt sockrigt skal i hvuduet och hjärnan tappat minne känner mig värdelös och lider 24 h om dygnet ätere antibiotika men inget hjälper kan ta flera år säger läkare… och jag som varit journlist kan inte skriva nu såg din länk och vill beställa 365 dagar om du tror du kan hjälpa mig leva med detta helvete och bli bättre ??? Med vänlig hälsning
  Lise