Familjen som ett Rockband! 2 kommentarer


Barnen sitter på sina rum och spelar dataspel. Du och din partner sitter i varsin soffa framför TV:n utan att prata. Den bilden blir allt vanligare i våra hem, vi umgås kring eller genom sociala medier i allt större utsträckning. Ibland kan det bli för mycket av det goda och man går miste om annat som gör gott, en sådan sak är det sociala samspelet i familjen. 
 Se familjen som ett Rockband. Ni måste spela samma låt och samma tonart, helst samtidigt. För att få det här att fungera så måste ni samarbeta och för att kunna samarbeta så måste alla känna sig trygga och lita på varandra. Genom att skapa gemenskap så bygger ni också upp trygghet, tillit och en trygg bas att stå på. 
Vad gör ni i er familj för att få bra gemenskap och ha kul?
rp_Cover-crop-224x300.jpg
I boken ”Rockstjärnestatus – Guldkant i Din Vardag!” får du konkreta tips för hur du skapar mer gemenskap och glädje i familjen på vardagar.
Läs mer om boken HÄR!
Läs recensioner av boken:

 

Du kanske också gillar:


Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

2 tankar om “Familjen som ett Rockband!

  • HÄLSOFOKUS

    Att umgås via sociala media och SMS börjar bli ett verkligt problem tycker jag. Tänker då inte bara på att ungarna sitter och spelar dataspel online, utan även på att människor, särskilt ungdomar kan sitta runt samma bord, med varsin mobil/smartphone och SMS:a eller surfa. Det här måste vi göra något åt innan vi tappar förmågan att umgås öga mot öga.

  • Millis

    Wow vilken pepp blogg! Blir jätteglad av sånt här. Vet att det stämmer och det har lett mig rätt så många gånger 🙂
    Hoppas att det inte gör nåt att jag länkar hit och delar med mig från min blogg.