Flest böcker vinner! 4 kommentarer


Jag älskar att läsa och samlar på böcker och har ständigt ett behov av nya bokhyllor. Så, när jag hittar tävlingar där böcker lottas ut så kan jag inte låta bli att tävla och plötsligt så händer det. Ett par dagar före julafton får jag beskedet att jag vunnit en bok från Glimra Förlag som ni kan se nedan. En helt perfekt bok för att lära känna sig själv och för att stärka sin självkänsla. Stort tack till storbloggaren Fatou som driver den välkända bloggen Tonårsmorsa, rekommenderar verkligen ett besök hos Fatou!

Här är den fantastiska boken:

Personligt – En fyll-i-bok om Mig!
En sida i boken!


Den här boken är fylld med olika saker man ska fylla i som verkligen ger insikter i vem man är och att man är bra, precis som man är. Perfekt till dig eller som gåva till någon som du bryr dig om. Finns att köpa på Glimra Förlag!
Click the Star!!!!

Du kanske också gillar:

 • Vad tycker du?Vad tycker du? (17)
  Camilla Photography Jag fick en idé till en intervjuserie här på […]
 • Jag är bäst i hela världen och satsar mer på bloggen!Jag är bäst i hela världen och satsar mer på bloggen! (14)
  Med Jante på axeln kan man tycka att rubriken är kaxig men eftersom jag har vräkt Jante […]
 • Nytt är kul!Nytt är kul! (16)
  Nytt är uppfriskande och kul. Nytt får vi uppleva varje morgon när vi vaknar till en ny […]
 • Framgångsintervjuer!Framgångsintervjuer! (4)
  Som jag skrev tidigare i inlägget "Vad tycker du" så planerade jag en serie […]
 • Nytt Jobb!Nytt Jobb! (3)
  Jag berättade i ett tidigare inlägg: Livsstilsdesignern tipsar, om en bok som heter Nytt […]


Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

4 tankar om “Flest böcker vinner!