Fråga Livsstilscoachen! 4 kommentarer


Ja, det är titeln på den TV-programserie som jag kommer leda. Kanalen heter Västmanlands Television och går att se på nätet. Idag har vi spelat in trailern och vi börjar spela in programmet om ca 2 veckor. Det här är väldigt spännande och ett helt nytt kapitel i mitt yrkesliv.

Fråga Livsstilscoachen!

Programidén är att folk får maila sina frågor och så besvarar jag dom i programmet. Du får vara helt anonym. Jag blir väldigt glad om du vill hjälpa mig att göra ett bra program genom att maila in dina frågor till fraga@vastmanland.tv.

Vilka frågor kan du ställa?

* Stressfrågor

* Negativa tankar

* Personlig utveckling

* Målsättning

* Relationsproblem

* Livsglädje

* Arbetsglädje

Så maila dina frågor till fraga@vastmanland.tv

Ju fler frågor jag får desto bättre blir programmet så jag blir väldigt glad om du vill ställa frågor. Om du inte vill skicka mail så kan du ställa frågor i kommentarsformuläret nedan. Jag kommer självklart att lägga ut länken till programmet här på bloggen när det har börjat sändas.

För att vara säker på att du inte missar något avsnitt så kan du gilla min sida på facebook genom att klicka på stjärnan nedan!

Rockstjärnestatus på Facebook!

 

Du kanske också gillar:

 • Spännande!Spännande! (1)
  Nu har jag kommit in i en period då allting faller på plats och jag träffar rätt […]
 • Ställ din fråga i nytt TV-program!Ställ din fråga i nytt TV-program! (1)
  I början på Mars börjar inspelningen av TV-serien ”Fråga Livsstilscoachen” där jag […]
 • Nytt TV-program!Nytt TV-program! (4)
  I början på Mars börjar inspelningen av TV-serien "Fråga Livsstilscoachen" där jag […]
 • I TV-studion!I TV-studion! (4)
  Nu har vi spelat in dom 2 första avsnitten i serien "Fråga Livsstilscoachen!" där jag […]
 • Fråga Livsstilscoachen!Fråga Livsstilscoachen! (1)
  Nu har vi spelat in 4 avsnitt av mitt TV-program: "Fråga Livsstilscoachen!" och nu har […]


Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

4 tankar om “Fråga Livsstilscoachen!