Frågor om pengar, viktnedgång mm får svar utifrån Attraktionslagen


InspirationsföreläsningJag måste berätta om en rolig manifestation i mitt liv som händer just nu. Jag började skriva om Attraktionslagen här på bloggen i vintras och i mitten på December så tänkte jag att det vore kul att föreläsa om Attraktionslagen. Sen fick jag mail från en av gästbloggarna här på bloggen och hon undrade om vi skulle ta och föreläsa om attraktionslagen tillsammans i vår. Klart jag sa Ja! Och för en vecka sedan så fick jag ett PM från en kvinna i Stockholm som hade fått ett mail från en tjej som undrade om hon inte kunde ta in mig som föreläsare om attraktionslagen i Stockholm. Det är nu bokat och klart så den 6 mars kommer jag till Stockholm och föreläser. I helgen så fick jag frågan om att komma till Malmö och föreläsa så nu håller 2 kvinnor på och ordnar med lokal i Malmö för min föreläsning. Göteborg är också på G under våren. Allt det här har hänt eftersom jag vet hur jag ska tänka för att Attraktionslagen ska verka till min fördel. Det roliga är att vi redan har sålt många biljetter till föreläsningen i Stockholm. Vi har preliminärbokat 2 lokaler och kommer nu få avboka den lilla och boka den stora lokalen så att alla får plats. Du hittar länken till föreläsningen i Stockholm längst ner i det här inlägget.

Innehållet i det här inlägget har skapats av medlemmar i min Facebookgrupp om attraktionslagen där medlemmarna har fått ställa frågor som jag här besvarar. I det här inlägget svarar jag på frågor om barn, lotterivinst, vikt och pengar. Du hittar Facebookgruppen HÄR och du är välkommen att gå med i gruppen där du kan ställa frågor, få inspiration och lära dig mer om attraktionslagen. Jag är så tacksam över de frågor som jag får för det ger mig möjligheten att förklara Attraktionslagen utifrån helt vardagliga händelser som vi alla kan känna igen oss i.

banner-1090830_1920

F: Om man vill hjälpa någon som aldrig hört talats om LOA att börja leva i flödet…. Hur börjar man berätta o förklara?

S: Det här är en väldigt bra fråga. Det är väldigt vanligt att man när man kommer i kontakt med Attraktionslagen och inser hur man kan styra sitt liv så vill man gärna berätta för hela världen om vilken kraft våra tankar har. Tyvärr så brukar ens försök ofta mötas med motstånd. Det beror ju också lie på vad personen i fråga har för grundinställning till sådana här saker. Om det är en person som är skeptisk till det mesta så brukar det vara väldigt svårt. Men om du tror att personen kan vara öppen så tycker jag du ska låna ut boken The Secret eller titta på filmen med personen. Filmen finns i sin helhet på YouTube och du hittar den HÄR. Om personen visar tecken på att inte vilja veta mer så är det ingen idé att försöka övertala personen för då kommer du bara att sänka din egen vibration. Låt det i så fall vara och prata inte med personen om det något mer om hon/han inte fråga själv förstås. Var istället en förebild och låt personen förvånas över dina framsteg med Attraktionslagen för när du verkligen lever med Attraktionslagen så kommer din omgivning märka förändringen hos dig och se det du drar till dig i ditt liv. Jag önskar dig lycka till!

F: Jag undrar lite över om man kan påverka sina barn på något vis även om man inte egentligen kan ändra deras frekvens. Min dotter, snart nio år har alltid varit negativt lagd. Hon tar alltid för givet att allt ska bli tråkigt o att hon ska bli besviken, på något sätt som ”för säkerhets skull”. Hon ser alltid det tråkiga först i varje situation och hon förväntar sig det sämsta . Hon säger också ofta ”ja om jag lever då, jag kan ju ha dött i en bilolycka” om vi pratar om något längre fram i livet. Hon har varit så här de senaste åren. Tyvärr är hennes pappa o hans sambo negativt lagda o det smittar av sig direkt på henne. Så jag skulle bli sååå glad om jag kunde få ett tips i nästa blogginlägg hur jag kan påverka henne. Försöker jag förklara för henne fördelar med att tänka positivt blir hon bara irriterad.

S: Tyvärr verkar det här väldigt vanligt idag. Många föräldrar som jag pratat med upplever samma sak och även jag själv har gjort det. Det är helt sant som du säger att man inte kan ändra andra människor. Det du däremot kan göra är att inspirera henne. Barn gör ju inte som vi säger utan de gör som vi gör så du får vara hennes positiva förebild som visar fördelen med att vara positiv. Försök inte tala henne till rätta utan var bara positiv så ser hon hur hon ska vara och göra. Prata positivt och stråla som den fantastiska mamma som du är. Vi har haft samma sak här hemma med vår dotter och jag ska berätta hur jag gjorde för att det skulle bli annorlunda. Vår dotter var väldigt negativ, inget var kul och inget skulle bli bra. Vi höll på att bli tokiga här hemma och jag kände mig väldigt ledsen för jag tyckte att det var så synd att ett barn som alltid borde ha kul var så negativt. I början gjorde jag som du och pratade med henne och försökte resonera och rätta henne men det gav inget resultat, det blev snarare värre. Så då bestämde jag mig för att ge upp snacket och bara vara en förebild. Det blev lite bättre men det som verkligen gjorde en totalomvändning här hemma var en metod som jag testade. Efter bara ett par dagar så märkte jag en markant skillnad och det var helt underbart att se. Metoden är väldigt enkel och jag har skrivit ett inlägg om den och där kan du även läsa om de resultat jag hade med min dotter. Du kan läsa inlägget som beskriver metoden HÄR. Det är en 30-dagarsmetod men jag såg resultat på ett par dagar. Det är väldigt enkelt och tar bara några minuter varje dag.

Ge inte hennes negativitet något fokus utan var som en gås när det gäller det negativa och låtsas om som om du inte hör det. Börja istället prata om något positivt och ge det positiva massor med uppmärksamhet. Sen kommer hon ta med sig positiviteten till sin pappa och hans sambo och smitta dem. Var den som sprider ringarna på vattnet och låt även dem förföras av glädjen i livet.

F: Två vänner står vid ett lotteri, båda är lika positiva, och båda tänker tacksamt på hur dem får högsta vinsten, ändå får bara en av dem högsta vinsten hur kommer det sig?

S: En väldigt bra fråga som jag vet att många funderar över. Det som avgör i den här situationen är hur mycket motstånd man har. Den som vann var helt enkelt den person som hade störst tro på att han skulle vinna. Han hade alltså inget tvivel. Den andra tvivlade säkert mer och hade inte tron på att han kunde vinna. Så för att kunna manifestera det du önskar så räcker det inte med att du är väldigt lycklig och glad utan du måste också lita och tro på att det du önskar kan bli ditt. Tvivel är motstånd mot det vi önskar attrahera.

F: Jag har ett problem när det kommer till attraktionslagen och de är med pengar och vikt ( siffror? ) jag vill verkligen gå ner i vikt och ser en siffra att jag väger 55 kg men jag har aldrig vägt så här mycket som jag gör nu, närmare mig 67 kg. Sen det värsta är pengarna, jag har ett jobb och har i princip haft de sen jag slutade skolan men har inget sparkonto utan jag ligger minus 60 tusen kr. Min dröm är ju att ligga plus 60 tusen kr. Snälla kan du förklara vart jag tänker fel. Jag tänker mycket att jag vill verkligen ha pengar och ett trygg sparkonto men samtidigt känner jag en sjukt stor stress över att inte ha något på sparkontot och vara skyldig ca 60 tusen kr på krediter. Jag har försökt att lägga upp en avbetalningsplan men de slutat med att jag använder kreditkortet ändå just för att mina pengar tar slut. De värsta är att de absolut inte borde se ut så här med tanken på att jag har ett jobb med fast inkomst. Jag vet inte riktigt hur ja ska förklara men jag känner nog mest stress. Och stress över att de inte borde vara så här, stress över att min pojkvän vill att vi en dag ska köpa lägenhet/ hus och vill börja spara pengar, men jag måste ju betala av krediten innan jag kan göra något känna det som. Minus beloppet är som en begränsning på något vis. Men ändå använder jag ju kredit pengarna varje månad för att gå runt. Samma sak med vikten, jag tänker och visualisera om hur jag väger mindre men de vikten ökar bara i vikt. Det känns som att allting bara blir fel så fort jag tänker på siffror. Tusen tack för att du tog dig tiden att svara, de betyder mycket.

S: Ja, du har verkligen problem med siffror men av en annan orsak än vad du kanske tror. Tanken att allt blir fel så fort du tänker på siffror gör att det blir fel. Du intalar dig att det alltid blir fel när det gäller siffror och då svarar attraktionslagen med att det blir fel. Så mitt förslag är att du helt släpper siffrorna och istället fokuserar på känslor. Hur kommer du känna dig när du gått ner i vikt? Sätt ord på de känslorna och använd de orden så ofta som möjligt. Fokusera också på att uppskatta din kropp och det som du gillar med den. Hitta det du kan uppskatta med din kropp och fokusera på det. Ju mer uppskattning du kan ge din kropp desto mer stöttar du en viktnedgång. Förvänta dig att maten du äter gör dig smal och hälsosam. Hitta också tankar som känns bra för dig, tankar som skapar positiva känslor hos dig. Här kommer några exempel på tankar som du kan prova:

 • Jag älskar tanken på att vara smal
 • Jag känner iver inför tanken att vara smal
 • Jag äter mat som ger mig energi
 • Det finns andra som vägt mycket mer än jag som har blivit smala
 • Jag har förmågan att hitta ett sätt att gå ner i vikt
 • Jag älskar att mina ben tar mig dit jag vill
 • Jag njuter av att ta hand om mig själv
 • Varje dag får jag mer och mer energi
 • Jag njuter av att röra på mig
 • Jag bryr mig om min kropp

Experimentera med olika tankar och känn efter vilka tankar som skapar positiva känslor hos dig. För ett tag sedan delade jag med mig av en metod för att manifestera det man önskar här på bloggen och du kan testa den metoden om den känns bra för dig. Längst ner i det inlägget finns länken till ett YouTube-klipp där en kille beskriver hur han gjorde för att gå ner i vikt. Lyssna på det och känn efter om det kan vara något för dig om inte annat så kommer du garanterat få ett skratt när du hör den killens härliga energi. Du hittar det inlägget HÄR.

När det gäller pengarna så vet du att stressen är det som hindrar pengarna från att komma till dig. Du har gjort din beställning men när den ringer på din dörr så stänger och låser din stress dörren så pengarna inte kan komma. För att bli av med stressen så behöver du bjuda in lugn och harmoni inom dig. Gör saker som du blir avslappnad av, meditera, träna, dansa, Yoga, avslappningsövningar, var ute i naturen, umgås med djur eller var som nu fungerar för dig. Och så ska du skifta ditt fokus från skulden och istället fokusera på det som gör dig glad. Byt ut alla de tankar som gör dig stressad mot tankar som skapar positiva känslor inom dig. När du fokuserar på det som gör dig glad så minskar du motståndet mot pengarna. Här kommer några exempel på tankar kring pengar som du kan prova:

 • Jag älskar tanken på att ha ett sparkonto
 • Jag älskar tanken på att jag ligger på plus
 • Det finns massor med pengar i världen
 • Pengar byter ägare varje sekund
 • Jag älskar tanken på att alltid ha pengar på mitt konto
 • Jag älskar den frihet som pengar ger mig

Hur kommer du känna när du betalat krediten och du och din pojkvän har börjat spara pengar till bostad? Gör sedan sådant som skapar de känslorna hos dig och se till att de känslorna blir dina dominanta känslor.  Att undvika det som skapar stress och negativa känslor hos dig kan kännas som att stoppa huvudet i sanden men gör så en tid och se vad som händer. Om ett tag så kommer du kunna tänka på de saker som tidigare skapat stress hos dig fast nu skapar det positiva känslor av förväntan inom dig. När du kan släppa stressen och istället känna glädje, förväntan och njuta av livet så kommer du få nya idéer som skapar en lösning så att du kan betala krediten och börja spara pengar med din pojkvän. Ha som första mål att inte behöva använda krediten varje månad. Börja med att minska den summa som du använder från krediten och beröm dig sedan varje månad. Hur kan den här dagen bli ännu bättre? är en fråga som du kan använda varje dag. Med den frågan öppnar du upp för och bjuder in mirakel i ditt liv. Den frågan kommer göra så att du börjar attrahera positiva saker i ditt liv. Kom ihåg att endast använda positiva tankar som är trovärdiga för dig. Tankar som vi inte tror på skapar bara motstånd och det vill du inte ha. Du behöver inte stressen för du gör ditt allra bästa och mer än så kan du inte göra. Du är där du är och det är helt okej. Du har nu tagit första steget mot ditt mål och du bjuder in alla härligheter i ditt liv. Låt livet förföra dig och se hur fantastisk och värdefull du är. Våga vara du och ha som dagligt mål att känna glädje. Skratta mycket och ha tillit till att det löser sig, för det gör det. Din nuvarande verklighet är inte gjuten i sten och du är på väg mot en mer tillfredsställande verklighet. Använd 30-dagarsmetoden som jag länkade till ovan och vet att du är fantastisk och att allt kommer att lösa sig. Så länge du fokuserar på den verklighet som är nu så kommer din framtid att bestå av dagens verklighet. Ser fram emot att höra om din framgång. You Rock!!! 🙂


Många jag pratar med upplever att de behöver dagliga påminnelser för att inte halka tillbaka i negativa tankemönster så jag har tagit fram ett verktyg som dels fungerar som en påminnelse men som också lär dig mer om hur våra tankar fungerar och hur du gör för att bryta negativa tankemönster och sen ersätter de med positiva på ett sätt så att det blir en automatisk vana att vara positiv istället för negativ. Du kan läsa mer om verktyget HÄR.

Du kanske också gillar:

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *