Framgång med Attraktionslagen – Nu har det blivit enklare!


Hallå alla Härliga! Long time, no seen! Jag har haft grymt fullt upp här med både mitt arbete och en insamling som jag startade för de djur som drabbades av de 2 stora bränderna vi haft här på Gran Canaria. Men, nu har det lugnat ner sig och jag har haft tid att strukturera om lite saker och göra saker mer tidseffektiva och smidiga.

Kom ihåg att slappna av och njuta ofta!

Jag har gjort det enklare för de som vill köpa webkursen Framgång med Attraktionslagen på delbetalning. Tidigare fick man maila till mig för instruktioner men nu finns det olika alternativ i webshopen. Du hittar de olika alternativen för delbetalning genom att klicka HÄR. Nedan ser ni den senaste recensionen jag fått om webkursen.

I oktober kommer jag till Sverige och föreläser om Attraktionslagen så nu säljer vi biljetter för fullt. Klicka HÄR för mer info och biljetter. Där hittar ni också min egenskapade reklamfilm. 🙂

Nu har allt lugnat ner sig och jag njuter för fullt av att samla ny energi och ladda inför min föreläsningsturné. Jag håller på och sätter ihop materialet till föreläsningarna och det kommer bli superkul! Jag hoppas vi ses på en scen nära dig i oktober!

Du kanske också gillar:

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *