Från tanke till stånd 2 kommentarer


VårsolDen här veckan har varit helt suverän och morgondagen kommer avsluta veckan på ett fantastiskt sätt. Jag har vaknat före klockan varje morgon den här veckan och det har varit så suveränt skönt. Jag har varit så pigg den här veckan så jag har känt mig som värsta Duracell-kaninen och jag har jobbat på bra samtidigt som jag har skrattat väldigt mycket.

I morgon ska jag upp till Stockholm för att föreläsa och det ska bli så fenomenalfantastiskt kul, som vanligt. Och rubriken till det här inlägget kommer från föreläsningen. Ja, det handlar inte alls om sex eller porr utan det kommer från ett exempel jag drar för att visa på hur vår hjärna fungerar. Det kommer bli en rolig och fartfylld föreläsning som kommer ge publiken en hel del att tänka på. Självklart är det inspirerande och publiken får även med sig verktyg för att kunna använda det de lärt sig för att göra förändringar för att skapa mer frihet och glädje i sina liv. Vill du höra mig föreläsa i morgon, den 29 mars 14.00-16.00, så kan du köpa din biljett genom att KLICKA HÄR

Innan föreläsningen ska jag äta lunch med Zinat Pirzadeh och efter föreläsningen ska jag fika med en gammal klasskamrat som jag inte träffat på massor med år så det blir en fullspäckad och helt suverän dag som kommer rocka stort.

Inlägg 28 #blogg100

Du kanske också gillar:


Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

2 tankar om “Från tanke till stånd

 • Ruth i Virginia

  Undrar vad det är du ska prata om. Hur hjärnan fungerar?
  Vad vet du om det ämnet? Alla hjärnor är ju annorlunda.
  Bara undrar.

  • Klokegård Inläggsförfattare

   Du har så rätt i att våra hjärnor är annorlunda i mångt och mycket men när det gäller neuroner och synapser så fungerar de likadant i våra hjärnor.

   You Rock!!!