Genvägen till dina önskningar 2 kommentarer


Attrahera din önskanJag brukar ju säga att Attraktionslagen är väldigt enkel och jag hoppas att du håller med mig om det. Och bara för att visa hur enkelt det faktiskt är så ska jag idag ge dig en genväg till dina önskningar. Ja, jag vet, det låter för bra för att vara sant för de allra flesta av oss har fått lära oss att inget är enkelt, att man måste jobba hårt för att få något, att man ska slita för brödfödan, att inget är gratis osv. Så en enkel genväg låter ju som något larvigt, överdrivet och verkningslöst. Så jag förstår faktiskt om du väljer att sluta läsa nu och gå tillbaka till att kämpa vidare i ditt strävsamma liv. Du gör ju i alla fall rätt för dig, eller hur?

Nu menar jag inte att det skulle vara fel att göra rätt för sig. Absolut inte. Det jag menar är att om du kan välja mellan att göra det på det svåra sättet eller på det enkla sättet så är det ju smartare att välja det enkla sättet, eller hur? Och det enkla sättet är den där genvägen som jag nämnde i inledningen. Det som är så härligt är att det kostar inget, du behöver inga speciella saker, du behöver inte befinna dig på en speciell plats utan allt du behöver har du faktiskt inom dig. 

Attraktionslagen, genvägen

De allra flesta av oss drömmer ju om att skapa det liv vi älskar att leva och vi letar hela livet efter vägar för att uppnå detta. Attraktionslagen har gett väldigt många hoppet om att det faktiskt är möjligt att skapa sitt drömliv samtidigt som många efter ett tag ger upp hoppet då deras önskningar inte manifesteras. Men här kommer i alla fall den där genvägen som jag nämnde så att du kan börja manifestera dina önskningar här och nu.

Jag har sagt det förut men det tål att sägas igen. Allt du önskar och allt du vill ha i ditt liv det önskar du dig av en enda anledning och det är för att du tror att det ska göra dig lyckligare, vilket är helt naturligt. Vi önskar oss ju inte saker för att bli olyckliga. Och det spelar ingen roll om det är materiella saker, upplevelser, insikter eller känslor som du önskar, allt önskar du för att det ska få dig att må bättre. Och det är här som nyckeln till genvägen finns. Lika attraherar lika så om du är glad så attraherar du tankar, känslor och omständigheter som gör dig mer glad, är du irriterad så attraherar du tankar, känslor och omständigheter som gör dig mer irriterad. Du börjar nog ana vad genvägen går ut på nu, eller hur?

Alla känslor som du känt tidigare kan du enkelt återskapa. Du har säkert märkt att olika saker kan framkalla känslor hos dig. Det behöver inte vara saker som sker just nu som skapar dina känslor utan det kan vara minnen, fantasier, en film eller något du läser så det behöver inte ens vara något verkligt som sker för att det ska skapas känslor inom dig. Och det här är ju väldigt bra, eller hur? Så genom att tänka på saker som gör dig lycklig så skapar du även lyckokänslor inom dig, eller hur? Och det är ju det som är genvägen. Eftersom lika attraherar lika så behöver du skapa känslan av det du önskar för att attrahera det du önskar. Så genvägen är helt enkelt att sätta igång och vara lycklig exakt just nu. Även om du inte har fått din önskan så ska du vara lycklig. När du sätter igång att vara lycklig nu så kommer din önskan att komma till dig mycket snabbare än du kan tänka dig.


Vill du ha min gratis Guide till Attraktionslagen så hittar du den till höger om du sitter vid en dator och om du besöker den här sidan via din mobil så är det bara att scrolla ner så hittar du den. Likaså om du vill vara med på ett kostnadsfritt webinar om Attraktionslagen.

Grupp om attraktionslagen på Facebook hittar du HÄR.

Du kanske också gillar:


Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

2 tankar om “Genvägen till dina önskningar

  • Liza Berg

    Tack fina för dina fantastiska föreläsningar och skrifter. Jag brukar lyssna mkt på Abrahamn, Attraktionslagen, har läst ett antal av deras böcker Ester Hicks o hennes man. Även köpt dvd och lyssnat på innan you tube kom. Men du har plockat ner infot ytterligare ett snäpp, och det har kommit i jämnhöjd med EKIM, det går att få ihop allt nu. Tack fina ????❤️
    Liza Berg
    Ljusdal

  • Susanne Fröderberg

    Oh tack Cecilia! Vad skulle vi gjort utan påminnelser? Tack för dina supertips som alla begriper. Kramar ????