Gott och Blandat


Tänk att det redan är söndag. Den här helgen har gott så fort så jag har inte alls hunnit med. Tack och lov så har jag i alla fall haft en väldigt rolig vecka så det här inlägget kommer innehålla både ditten och datten. Både roliga saker och nyheter.

365 dagar krDet har blivit väldigt mycket skrivande för mig den här veckan då jag håller på att göra färdigt det relationscoachingverktyg som släpps nästa vecka. Det är så himla spännande för jag märker på den respons jag fått att det är många som har behov av verktyget och det gläder mig att så många är villiga att satsa både tid och pengar på att skapa en bättre relation. Nästa vecka släpps 365 Dagar KR och du kommer kunna köpa ditt ex för 1:- om dagen, alltså 365:- i webshopen här på min sida. Du kan läsa mer om 365 Dagar KR i inlägget Så får du kärlek och uppskattning.

Och arbetet med min nya blogg fortskrider och det är så spännande och roligt. Min nya blogg är helt på engelska och det är så kul att träda in i den internationella bloggvärlden. Är du nyfiken på min nya blogg så hittar du den HÄR.

Och så ännu en rolig sak som jag hittat på Bokus. Bara kolla in bilden nedan!

Jag och Kay Pollak

Klicka på bilden för att köpa ditt signerade ex av min bok.

Du kanske också gillar:

 • Det nakna avslutetDet nakna avslutet (10)
  Heder åt er som har följt serien om min resa från botten till toppen. Det här kommer bli […]
 • Helt great!Helt great! (6)
  Vilken fantastisk dag jag har haft idag. Det händer mycket nu och det är så härligt att […]
 • Hotta upp ditt sexlivHotta upp ditt sexliv (0)
  Som jag säkert skrivit tidigare så är jag så glad över att jag fått in fler bokningar av […]
 • Lär dig något nyttLär dig något nytt (0)
  Idag har det verkligen varit fullt upp så det känns som om jag inte hunnit med […]
 • VardagsinspirationVardagsinspiration (6)
  Hallå alla Härliga! Enligt önskemål så kommer här ett videoklipp och jag hoppas ni […]

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *