Gratis E-bok! 1 kommentar


För Inspiration i det regniga höstrusket så kan du gratis ladda ner min E-bok som heter: 101 tips som får ditt liv att Rocka. Klicka på bilden längst ner i inlägget. 🙂 Twittra det här!

Jag är så väldigt glad över ett mail jag fick häromdagen från en tjej som nu går sin andra E-kurs hos mig, eller, ja, jag ska väl inte kalla det för E-kurs. Först gick hon en E-kurs och sedan köpte hon mitt verktyg 365 dagar PT som ju inte är en kurs utan ett verktyg som du använder för att skapa en positiv attityd och lära dig positivt tänkande. Och nu, efter 90 dagar med 365 dagar PT så skrev hon så här i ett mail:

Hej Cecilia!

Först och främst vill jag tacka Dig!
Det här konceptet med 365 dagar PT är helt perfekt, underbart och lärorikt och unikt!
Jag längtar varje dag!
Jag läser ju din e-kurs om positivt tänkande samtidigt vilket är en jättebra kombo!
Det jag lärt mig och arbetar efter är just det att det som ger/gav mig negativa tankar vänder jag nu till andra, mer positiva!
Ett exempel: Kunder till mig som är inne i butiken flertal gånger/v som jag upplevt som jobbigt eftersom de tar mycket energi från mig, skärmar jag av mig lite, (missförstå mig inte nu! Jag avvisar dem inte utan tänker att de måste må dåligt själva men får inte ta min fulla energi som tidigare dränerande mig!.
Jag känner också mer självförtroende 🙂
De dagliga mailen mår jag så mycket bättre av!
Skulle kunna skriva mer men…
Vill tacka dig ännu en gång!
JAG ÄR PÅ G NU!

Kram, Britta

Som du förstår så blev jag väldigt glad över de orden. 🙂 Vill du veta mer om 365 dagar PT så kan du klicka HÄR.

Och för att ladda ner din E-bok helt gratis så klickar du på bilden nedan Och så scrollar du ner lite på den sidan:

Omslag 101You Rock!!!

 

Du kanske också gillar:


Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

En tanke om “Gratis E-bok!