Guldmannen som har Rockstjärnestatus! 4 kommentarer


Jag har intervjuat nusikern, författaren och entreprenören Janne Goldman. För Janne är inget omöjligt vilket märks tydligt i hans syn på livet och hur han har valt att leva sitt liv. Just nu är han högaktuell med sin nya bok: Summertime Blues som är en fristående fortsättning på storsäljaren Daniel.

Författaren Janne Goldman!

I den här intervjun inspirerar Guldmannen till mer Rockstjärnestatus!

Definition av Rockstjärnestatus:
”När du är unik, när du ser att du är bäst i hela världen på att vara Du, när du prioriterar så att du mår bäst, när du lever fullt ut, när du går utanför din trygghetszon och möter livet! Då har du Rockstjärnestatus i ditt liv!”
” Rockstjärnestatus är att ha ett flow i dina tankar, ditt varande och ditt görande. Ett flow du får när du släpper de begränsande hjärnaktiviteterna och skapar modet att lyfta fram din unikhet och leva ut ditt unika Jag. Det är när du gör saker utifrån dig själv, ditt unika Jag som du presterar som bäst. När du litar till dig själv och din egen förmåga och vågar tro på att du är bäst!”
Janne Goldman är musiker från början och var som störst för 30 år sedan, men nu har han gått in i studion  igen. Han har skrivit 4 böcker och gett 3 ut av dom på eget förlag. Janne tycker att det finns ingen anledning att inte göra det själv och han fortsätter; det som hjälpt mig mest i bokutgivningen är min tro på mig själv, man måste tro på att man kan och 3 böcker på eget förlag är ett bevis på att det fungerade, det var faktiskt busenkelt att ge ut böckerna själv. Bra recensioner gjorde sedan att böckerna har sålt väldigt bra. I den nya boken ”Summertime Blues” som är uppföljaren till boken ”Daniel” så är det mer sex och droger och det är många kända personer med i boken men det är inte så mycket skandaler. Jag är inte elak mot någon i boken utan har bara skildrat sanningen. Huvudpersonen i boken Svart Stad är en kvinna vilket var en utmaning för mig som man men min dåvarande sambo fick läsa manuset och tyckte jag lyckats bra med att skildra en kvinnas tankar och liv.

Jannes fjärde bok!

Förutom att Janne är musiker och författare så driver han även en cateringfirma och har en dotter på 5 år och man inser att det krävs en hel del inspiration för att klara av att  få livspusslet att gå ihop. Janne är en man med maxad Rockstjärnestatus som vid 67 års ålder verkligen bevisar att ålder aldrig är något hinder. Det enda som kan hindra dig är du själv!

Hur ser du på problem och motgångar?

Jag tycker att jag klarar av dom riktigt bra för jag analyserar snabbt och går sedan vidare utan att hänga upp mig på motgångarna. Det är klart man misslyckas ibland men det är bara att gå vidare, det är ju livets gång.

Vad inspirerar och driver dig?

Jag vaknar på morgnarna och tycker att livet är kul att leva och det inspirerar mig till att göra något bra av dagen. Och så blir jag förstås inspirerad av min 5-åriga dotter. En annan sak som Janne betonar är att man sällan ångrar saker man gjort utan det man ångrar är allt det man  inte gjorde och den vetskapen driver mig att göra de saker jag vill göra.

Jannes 5 bästa tips för att leva fullt ut!

•    Gör vad du känner för, gör det du vill göra!
•    Andra människor har alltid åsikter om dig och det du gör och om du kan lära dig något av det dom säger så gör det. Men bry dig inte om vad andra säger om det begränsar dig, dina drömmar och ditt liv.
•    Lev ut dina drömmar, det är viktigt som fan, det är bara du som kan göra det, ingen annan gör det åt dig.
•    Ålder är inget hinder, det är aldrig för sent att ta tag i livet och göra något kul av det!
•    Tro på dig själv och din förmåga!

Jannes ledord!

”Det är aldrig för sent att ta tag i livet innan det till slut flyr bort för evigt. De flesta kan faktiskt förverkliga sina drömmar, om inte annat kan livet alltid bli fan så mycket roligare om man bara anstränger sig lite grand.”

 

 


Du kanske också gillar:


Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

4 tankar om “Guldmannen som har Rockstjärnestatus!

 • HÄLSOFOKUS

  Vilken härlig person att intervjua Cecilia!

  Apropå din kommentar till ”Inget halleluja behövs”, det du skrev om att man i österländska länder menar att man bara har ett visst antal andetag i sitt liv och att man därför bör andas långsamt:

  Jag känner inte till den ”devisen” men klart är att vi idag andas många fler andetag/minut än vad vi gjorde på 70-talet. Och det är inte nyttigt. Om vi andas djupt ”med magen” istället för ytligt högt uppe i bröstet, då blir det per automatik färre andetag per minut, eftersom vi syresätter blodet bättre och då inte behöver andas så ofta.
  // Kikki

  • Klokegård Inläggsförfattare

   Och hjärnan och kroppen behöver det syresatta blodet för att fungera optimalt. Eller hur, Kikki? Det är livsviktigt med andningen och där är du en stor förgrundsgestalt som har mycket att lära oss!

   You Rock!!!