Guldtak med risk för nackspärr 4 kommentarer


 

rp_Ceciliastar-200x300.jpgCharmiga måndag är min absoluta favoritdag och dagen har inte varit något undantag. I går blev jag intervjuad av en journalist inför en artikel om självkänsla för tonårstjejer och den artikeln kommer publiceras i tidningen Frida nästa torsdag. Och ni som läst min blogg ett tag kommer kanske ihåg att jag berättade att jag blev intervjuad inför en artikel i Aftonbladets bilaga Wellness och den artikeln kommer i nästa nummer som säljs i butikerna nu på Onsdag. Och nu har biljettförsäljningen till mina föreläsningar tagit fart och fortsätter det så här så har jag snart ett helt gäng fullbokade föreläsningar vilket är superkul. Nu har jag ett skönt flow precis i min smak.

På lördag inleder jag min turné i Göteborg med FÖRELÄSNINGEN SOM INGEN JÄVEL VILL SE och jag ser verkligen fram emot att få dela med mig av inspiration och peppning. Lokalen där jag ska föreläsa har guldtak så det finns risk för att vi alla får nackspärr. Föreläsningen beskrivs så här:

Du bör vara medveten om att du utsätter dig för vissa risker om du skulle gå på den föreläsningen.
Risken finns att du lär dig hur du blir på bättre humör och hur du får en mer positiv attityd.
Du kanske till och med drabbas av att känna någon form av glädje ett par minuter varje dag.
Du kanske till och med börjar se din partner med andra ögon och blir lite småkär igen.
Efter den här föreläsningen så kommer du inse att ditt enda val är att…..
Ja, det är nog bäst att du struntar i den här föreläsningen och stannar hemma istället.

 

Det som är så roligt är att jag spelade in ett kort videoklipp där jag berättar om föreläsningen som jag sedan laddade upp på Facebook och på 4 dagar så har det setts av 2218 personer och delats 26 gånger vilket är imponerande siffror, tycker jag. Nedan kan ni se samma klipp som jag laddat upp på YouTube.

Vill du träffa mig på någon av mina föreläsningar så hittar du alla datum och städer under öppna föreläsningar i menyn ovan eller så klickar du HÄR. Du får gärna bjuda med dina vänner, kollegor eller en trevlig partner. 🙂

Inlägg 58 #blogg100

Du kanske också gillar:


Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

4 tankar om “Guldtak med risk för nackspärr