3 tecken på att du har begränsande övertygelser.


Begränsande övertygelser kan vara lömska och oftast förekommer de på en nivå där vi inte ens är medvetna om att vi har dem vilket naturligtvis gör det svårt att ta bort och släppa dem. De här begränsande övertygelserna hindrar oss från att skapa det liv vi älskar att leva helt enkelt genom att de hindrar oss från att attrahera det vi önskar. De begränsande övertygelser vi har leder istället till att vi attraherar mer av saker som vi inte önskar ha i våra liv.

Men det finns några enkla sätt att upptäcka om du har dem:

1) Din omgivning

Se dig omkring i ditt liv. Vad ser du? Ser du saker som upprepas år efter år? Ser du saker du är missnöjd med som du fortsätter dras med år ut och år in? Du kanske har gjort olika saker för att förändra ett område men det blir ändå inte bättre. Det betyder att du har någon form av inre blockering som håller dig fast precis där du är.

2) Din känslor

Har du ofta känslan av att sitta “fast” eller att det går väldigt långsamt och trögt? Du har flera mål och drömmar och ibland kanske du känner att du kommer ett litet steg närmare men du kan inte skaka av dig känslan av att du på något sätt fastnat eller att allting rör sig så långsamt som i ultrarapid. Känslan av att ha fastnat eller att det går väldigt långsamt är ett tecken på inre motstånd som håller dig tillbaka. Det här motståndet orsakas oftast av begränsande tankar som grundar sig i tvivel.

3) Du har ett stort antal “men” i din vokabulär

Hör du dig ofta säga: “Jag skulle älska att …….men …”? Om du ofta använder ordet “men” och har en lång lista med anledningar till varför du inte kan göra de saker du vill göra i livet så är det ett tydligt tecken på att du har ett helt gäng med begränsande övertygelser som håller dig tillbaka. Självklart kan en del av dina “men” vara helt legitima ursäkter men de flesta av dem är sannolikt begränsande övertygelser som kanske inte ens är dina egna som du således kan förändra.

Det underbara med våra övertygelser är att de bildar en ram för det vi upplever i våra liv. Om du inte gillar vad du upplever så är det bara att ändra ram och du kommer att börja känna något annat!

Bara genom att ändra din tro och övertygelser så kommer du att börja attrahera nya idéer, möjligheter, resurser, människor och upplevelser som kommer förändra ditt liv.

Vill du se mig föreläsa så kan du klicka HÄR för att se vilka städer jag kommer till i oktober 2019.

Vill du lära dig mer om hur du attrahera in dina önskningar så kan du klicka HÄR.

Du kanske också gillar:

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *