Haltar din relation?


När vardagen kommer och ekorrhjulet bara snurrar på så är det lätt hänt att man tappar bort varandra i en relation. Det kan leda till många gräl, otrohet och separation. men det finns mycket man kan göra för att förhindra att det går så långt.

Expressens nätbilaga Hälsa har publicerat en stor livsstilsguide som bland annat tar upp hur du undviker otrohet. I bilagan så bidrar jag med mina bästa tips för hur ni behåller gnistan i relationen. I bilagan kan du även göra ett test för att se om din partner är otrogen.Jag ger också 5 tips för hur ni stärker er relation. Du kan ladda ner guiden HÄR. Du hittar också guiden HÄR.

Expressen

Här är mina 5 tips i förkortad version:

* Ta på varandra. Beröring är enormt viktigt för en stark Vi-känsla.

* Fokusera rätt. Att ha fokus på de du gillar hos din partner istället för att ha fokus på det som retar dig. Stärker dina positiva känslor för din partner.

* Odla samhörighet. Skapa nya gemensamma intressen eller förverkliga en dröm ni tidigare haft men aldrig tagit tag i.

* Acceptera era olikheter. Acceptera att du och din partner inte kommer att tycka lika i allt.

* Överraska varandra. För in lite nytt i relationen, som att äta på en ny restaurang eller välja ett nytt semesterresmål.

MeExpressen

Vill du läsa mer om hur du kan förändra olika områden i ditt liv, däribland relationer så klicka HÄR.

Lovebanner

Vill du ha tips och inspiration till din mail så kan du prenumerera på mitt nyhetsbrev genom att klicka HÄR. Du får 101 suveräna tips alldeles gratis som ny prenumerant.

You Rock!!!

Du kanske också gillar:

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *