Har du bestämt dig?


Det är många som bestämmer sig men efter några minuter eller max ett par timmar så är de tillbaka där de började utan att ens vara medvetna om vad det var som hände. Av ren vana så blev det bakslag nästan direkt och sen övertygelsen om att det är omöjligt.

Häng med så ska jag förklara vad jag menar.

De flesta som blir medvetna om sina negativa tankemönster önskar att de kunde ha positivare tankar. När/om de blir medvetna om att det är möjligt att förändra sina negativa tankemönster till positiva så brukar de bestämma sig för att göra ett försök till att ändra sina tankar.

Tyvärr så misslyckas de allra flesta ganska snart eftersom de blir ”slapptänkta” och låter tankarna rinna på av gammal vana och så är de tillbaka i de negativa tankarna igen med känslan av att tankarna bara ramlade över dem utan att de hade en chans att styra det som skedde.

Anledningen till att det blir så här är att de inte haft de rätta verktygen till att förändra sina tankemönster. Ett av de allra viktigaste verktygen är ständiga påminnelser, speciellt i början. Påminnelser är extremt viktiga då väldigt många av de negativa tankarna är automatiserade och inte kräver någon aktiv ansträngning från din sida för att de ska bli tänkta.

Cecilia1

Det man önskar är ju att få positiva tankemönster som är automatiserade och för att uppnå det så krävs det övning och ständig uppmärksamhet på tankarna.

Så just nu håller jag på att ta fram ett verktyg som ska fungera som påminnelse för dig som vill börja tänka positivt. Det är ett verktyg där du får en påminnelse varje dag under 365 dagar för att verkligen näta in din nya vana med positiva tankar. Påminnelsen kommer varje dag via korta mail och innehåller en kortare övning, några peppande rader, några tänkvärda rader, tips eller upplyftande ord.

Min förhoppning är att verktyget är klart för lansering i mitten på Juni.

Tycker du det låter som en bra idé? Är det något som du skulle ha nytta av?

You Rock!!!

Du kanske också gillar:

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *