Här får du 100 tips, Gratis! 2 kommentarer


Hallå alla Härliga! Idag delar jag med mig av 100 tips för att bjuda in mer glädje i livet men först så måste jag berätta en viktig sak för er alla. Den onlinekurs som heter Attraktionslagen & Pengar har fått ett nytt startdatum så den börjar den 2 oktober. Det är andra gången jag kör kursen och den har fått väldigt bra betyg från de 199 personer som deltog i den. Här kan ni läsa några rader från tidigare deltagare:

”Jag kan bara skriva under på tidigare kommentarer ????????
En helt magisk kurs som sätter sprätt på vibrationerna o attraktionslagen ????
Cecilia är en helt underbar inspiratör o ger galet mycket av sin positiva energi ????
En kurs jag rekommenderar… ”Alla dar i veckan” ❤️

Det är en helt fantastisk kurs! Dels så har jag manifesterat lite trissvinster och fått oväntade pengar samt blir bjuden på en resa men framför allt har jag fått en insikt i mitt eget sätt att vara och tänka om allt, inte bara pengar! Det händer så mycket positivt i mitt liv som jag direkt kopplar till alla övningar som vi har fått. Jag är glad när jag vaknar och känner mig glädjefylld en stor del av dagen och det är en underbar känsla  /Marita.

Det händer verkligen saker när man går Cecilias kurser, även mycket inspiration & igenkännande ???? Rekommenderas /Carolina.

Jag kan varmt rekommendera denna kurs med Cecilia. Jag har försökt förstå attraktionslagen i flera år, men det är först nu i denna kurs som poletten trillat ner. Bra övningar och massor med insikter om ens eget tänkande runt pengar. Cecilia med sitt naturliga varma sätt att lära ut på, gör att man vill veta mer och mer och förankra det i vardagen..stort tack???????????? /Cathrine.

Kursen är givande och kraftfull med insikter och förklaringar till varför det är lätt men samtidigt en insikt av hur vi tänker och hur långt bak i tiden som vi fastnade på vägen. Kursen ger oss verktygen och vi gör arbetet. Förutom att hitta källan i oss själva med nya vibrationer är Cecilia lättsam och rolig. Klok som en bok och vacker som en dag. ❤️ väntar på en fortsättningskurs i ämnet attrahera mera. Tack Cecilia för allt du levererat hittills. ❤️????????????????????????????❤️ /Ann-Charlotte.

 

Kursen kostar 249 kr och för det så får du följande:

 • 28 övningar
 • 1 Pdf på 34 sidor
 • Ca 2,5 timmes videoklipp
 • Orderformulär
 • Arbetsblad för din ekonomi
 • Kunskap om vibration, motstånd, begränsande tankar och bristtankar
 • Du får lära dig hur du skapar gynnsamma tankemönster
 • Du får lära dig hitta dina konstruktiva tankar

Den här onlinekursen sker i en hemlig grupp på Facebook och det är inga tider att passa för dig utan du gör det när du har tid under dagen. Men räkna med att investera minst en kvart varje dag i att skapa det liv du älskar att leva. Vill du ha snabbare resultat så lägger du ner mer tid. Du investerar i dig själv, din ekonomi, ditt liv och din morgondag. 

Du kan läsa mer om onlinekursen HÄR, eller så kan anmäla dig direkt genom att Swisha 249 kr till 0736-21 76 96 och skriv online 2 som meddelande.

Och så var det dina 100 tips som du får alldeles gratis genom att klicka på bilden nedan:

 

 

 

Du kanske också gillar:


Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

2 tankar om “Här får du 100 tips, Gratis!

 • Agnetha Svensson

  Hej Cecilia
  Jag undrar om du kommer att hålla ännu en kurs om pengar.
  Jag har haft mycket utgifter men det som hindrat mig mest är mina sjukdomar.
  helt plötsligt för 2 ½ vecka sedan fick jag åka akut in till akuten med ambulans, där det konstaterades att jag hade fått en hjärtinfarkt. Så jag har nu en Stent inmonterad i ett kranskärl + att jag har haft hosta sedan i nov. -17 och det allra värsta jag har en mycket svår RLS så mitt sovande har varit minimum det sista året. Nu i måndags fick jag hjälp med den så nu har jag sovit både dag och natt. HURRA. Vi bara förklara varför jag inte har kunnat vara med på Attraktionslagen om pengar. Därför hoppas jag att du kan sälja den till mig som korrespondens om du inte tänker ha någon mer kurs om pengar . Mvh. Agnetha S