Hej hopp och lite nyheter 4 kommentarer


Jätteglad!

Jätteglad!

Hallå alla Härliga! Igår hade jag fullt upp precis hela dagen och kvällen. Jag pratade med folk i telefon, via mail och via PM. Jag var helt slut på kvällen och lade mig väldigt tidigt. 🙂 Idag har det varit betydligt lugnare så jag har passat på att ta hand om mig själv med meditation och bokläsning.

I morgon kommer det en artikel i ungdomstidningen Frida där jag ger tips för hur tonårstjejer kan få bättre självkänsla.

På lördag föreläser jag i Malmö och eftersom tågen går så sällan så får jag åka ner redan på fredag och sen blir jag kvar till på söndag. Jag hoppas att du som bor i Malmö kommer på föreläsningen så att vi får träffas. Det finns biljetter kvar och du hittar dem HÄR. Jag har också fått en så bra deal när det gäller lokalhyran så jag erbjuder därför alla att gå 2 men du betalar bara för en. Så när du köper en biljett så får du även bjuda in en kompis att följa med helt gratis. 🙂 Bra vá?

Nu är det klart att det blir en ny chans i Göteborg så du som har vägarna förbi där kan se mig föreläsa där den 27 Maj och du kan läsa mer om den föreläsningen HÄR.

Till föreläsningen i Eskilstuna så finns det nu endast 22 biljetter kvar så det är bäst du passar på om du vill se mig där. Du hittar info om den föreläsningen HÄR.

Och vill du se i vilka städer jag föreläser så kan du klicka på bilden nedan.

I en stad, org

 

Inlägg 67 #blogg100

Du kanske också gillar:


Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

4 tankar om “Hej hopp och lite nyheter

  • Klokegård Inläggsförfattare

   Ja, det är så kul! och nu är det ytterligare 5 städer på G innan juli och det ska bli så kul. Jag älskar att föreläsa!

   Kram!

   You Rock!!!

 • Geddfish

  Ett strålande foto på dig! You Rock! Verkligen, där!
  Du måste ju också tanka energi för att kunna ha något att ge, gäller att ha koll.
  Jag har vänt Latsidan till idag, det kändes helt rätt.
  Kram!

  • Klokegård Inläggsförfattare

   Tack! Det är min stora dotter som tagit den översta bilden på mig. 🙂 Jag har lärt mig väldigt bra och effektiva metoder för att tanka energi, tack och lov. 🙂
   Latsidan är väldigt skön och behövlig lite nu och då.

   Kram!

   You Rock!!!