Heja mig! 1 kommentar


För några dagar sedan så skrev jag ett inlägg som hette: ”Släpp inte taget om det som fungerar bra” där jag beskriver hur jag just släppte taget om det som fungerade bra och vilka konsekvenserna för det blev. Jag skrev om den paus jag tog från livet och om min plan för att komma tillbaka. Och här kommer nu en uppdatering för hur det går och det känns som om dörren till himmelriket står på glänt och jag gör stora framsteg varje dag.

Jag har skött kosten och motionen exemplariskt och utöver det så har jag tagit en tupplur varje dag och mediterat minst en gång varje dag. De framsteg jag märkte först var att mitt humör förbättrades och att de väldigt mörka depressiva tankarna minskade för att idag vara nästan helt borta. Det som återstår är en trötthet men eftersom det är ganska skönt att sova och vila så gör det mig inte så mycket.

Spegel

Hvila vid din källa!

Jag känner nu att jag börjar återfå livsglädje och energin så jag kommer inom en väldigt snar framtid även att börja spendera lite tid i sociala media och jag kommer också vara mer aktiv här på bloggen.

Det som fascinerat mig är att min andra blogg ”Sabba ditt liv” har blivit helt vilande för jag har upptäckt att jag måste vara på väldigt bra humör för att kunna skriva den typen av inlägg som den bloggen kräver. Så det tar nog inte lång tid innan jag börjar skriva där igen.

Jag har bara ett enda råd att ge i det här inlägget och det är att du ska ta hand om dig själv och din hälsa. om du inte gör det så är du inte till nytta för någon.

Du kanske också gillar:


Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

En tanke om “Heja mig!