Inspiration Rockar Fett! 3 kommentarer


Inspiration Rockar Fett! Att bli inspirerad är att fyllas av en underbar känsla. En känsla fylld med glädje, kreativitet och idérikedom. Det känns som om allt är möjligt och världen ligger för mina fötter. Det finns många olika saker som gör mig inspirerad och idag ska jag åka och hälsa på en bloggvän för att inspireras av hennes trädgård. Regnet öser ner men det känns inte som något hinder när jag ska släpa med hela familjen för att att ha en dag av njutning.

Jag kommer självklart att ta bilder vilka jag kommer visa på bloggen när jag kommit hem men under tiden så rekommenderar jag ett besök hos Isa för att få ett smakprov på vad jag ska inspireras av idag. Klicka på bilden för att komma till Isas blogg!

 

Du kanske också gillar:


Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

3 tankar om “Inspiration Rockar Fett!

 • Johanna

  Härligt! =)
  här blev molningt…
  liksom på sidan där man nominerar finns en box med twingly-pingly (?!?!) "mest länkade inlägg"
  Ingen aning vad det betyder, men skulle tippa på att det ger dig mer uppmärksamhet =)

 • Änglarnas hus

  Hallojsan!!

  Hoppas att du har en riktigt fin och skön sommar..och den där trädgården du ska besöka..WOW!! säger jag..

  Må så gott! Kram Sanne

 • Johanna

  Jasså det regnar hemma?!
  Trist! Jag skickar lite sol då, har så det räcker och blir över 😉
  Men härligt med trädgård, det finns inte här, allt brunt och torrt….
  Hur har du förresten gjort för att hamna på veckorevyns "framsida" för länkade inlägg?
  #bloggnoobie