Jag älskar glädje! 10 kommentarer


rp_Hjälte-300x199.jpg

Mina underbara döttrar! <3

Visst är det roligt att vara glad? Jag älskar att vara glad och jag tycker att när jag skapar glädjekänslan som kommer det genast massor med andra saker till mig som förstärker känslan av glädje. Idag har jag fått så fina kommentarer här på bloggen och jag blir så glad. Det är så kul att höra att min blogg är uppskattad och att den sprider glädje och insikter. En tjej skrev att fler borde läsa min blogg och känner du också det så får du gärna sprida min blogg vidare till dina vänner. Sharing is caring and the more the merrier.

Det har hela tiden varit mitt syfte med bloggen att sprida glädje, inspiration, insikter och kunna ge tips som på ett eller annat sätt förbättrar och förgyller vardagen för er alla. Just nu sitter jag och förbereder helgens inspirationsbrev som skickas ut till alla mina prenumeranter som får ta del av ännu mer tips än vad ni hittar här på bloggen. Inspirationsbrevet som går ut i morgon innehåller 60 coachande frågor som du kan ställa dig själv för att få härliga Aha-insikter. Vill du också ha 60 coachande frågor så kan du klicka HÄR .

Nu måste jag fortsätta jobba men önskar dig en fenomenalfantastisk kväll!

You Rock!!!

Du kanske också gillar:


Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

10 tankar om “Jag älskar glädje!