Jag-inventering Del 5! 1 kommentar


Välkommen till Del 5 som är sista delen i Jag-inventeringen! I del 1 började vi med att ta reda på vad du kan och vad du är bra på och i del 2 utforskade du dina intressen, i del 3 tog du fram dina styrkor och svagheter i del 4 tog du reda på vad som gör dig glad och i sista delen ska vi titta lite på vem du tror att du är och vem du egentligen är.När det gäller en sak så är du bäst i hela världen! Du är bäst i hela världen på att vara du, det finns ingen annan som gör det så bra som du.
Men vet du vem du egentligen är? Vet du hur andra människor uppfattar dig?

Det kan vara bra att göra en Jag-inventering någon gång om året för att få större insikt i hur bra du faktiskt är.
Här följer den femte övningen och det du behöver är papper, penna, en vän och ostördehet. Jag önskar dig lycka till och tar gärna emot feedback via kommentarsfältet.Jag-inventering Del 5:

Den här övningen går ut på att ta reda på hur du uppfattar dig själv kontra hur andra uppfattar dig.

Övning 5:

Den uppfattning vi har om oss själva är färgad av våra tankar, erfarenheter, fördomar, förutfattade meningar, självkänsla och många olika faktorer kan spela in. Vanligt är att  den bild vi har av oss själva inte är samma bild som omgivningen har.
I den här övningen ska du tillsammans med en vän som du känner dig trygg med utforska vem du tror att du är och vem andra  ser att du är.
Ta varsitt papper och skriv ner vad ni ser hos varandra; egenskaper, styrkor, bra sidor och vad ni har lust att skriva.
Den här övningen är väldigt nyttig och det är bra att spara det som vännen har skrivit om dig så att du kan ta fram det vid ett senare tillfälle. Kom ihåg att ni ska vara helt uppriktiga mot varandra och fokusera på det positiva.
Grattis! Nu har du tagit ännu ett steg mot att finna Rockstjärnan inom Dig!
Nu har du en klar bild över vem du är, vad du kan och vad du vill ha mer av här i livet!Tyckte du den här övningen var bra? I boken ”Rockstjärnestatus – Guldkant i Din vardag!” får du fler tips för hur du skapar det liv du vill ha. Klicka HÄR för att läsa mer!

You Rock!!!

 

Du kanske också gillar:

 • Jag-inventering Del 4!Jag-inventering Del 4! (2)
  Välkommen till Del 4 i Jag-inventeringen! I del 1 började vi med att ta reda på vad du […]
 • Du är fantastisk! Sista delen!Du är fantastisk! Sista delen! (2)
  Välkommen till Del 5 som är sista delen i serien: ”Du är fantastisk!" I del 1 […]
 • Jag-inventering Del 3!Jag-inventering Del 3! (1)
  Välkommen till Del 3 i Jag-inventeringen! I del 1 började vi med att ta reda på vad du […]
 • Jag-inventering Del 2!Jag-inventering Del 2! (5)
  Välkommen till Del 2 i Jag-inventeringen! I del 1 började vi med att ta reda på vad du […]
 • Du är fantastisk! Del 4!Du är fantastisk! Del 4! (2)
  Välkommen till Del 4 i serien: ”Du är fantastisk! I del 1 började vi med att ta reda på […]


Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

En tanke om “Jag-inventering Del 5!