Jag lyckas kanske inte alltid!


Nej, jag är inte perfekt, men det är helt okej för mig. Jag lyckas inte alltid med min intention men det mesta går ju att rätta till. Och jag är så tacksam över att det går att kommunicera så det mesta går att reda ut.

Häng med så ska jag berätta!

När jag kommunicerar med någon öga mot öga så är det väldigt mycket enklare att nå fram med mitt budskap. Jag använder ju inte bara orden när jag förklarar utan rösten, ögonen och kroppen. Och jag kan ju se ganska snart om personen jag pratar med har förstått vad jag pratar om. Men så här i sociala medier så är det nästan helt omöjligt att veta om läsaren har förstått vad jag skriver. Det som för mig är tydligt kan vara otydligt för dig som läsare.

Foto: Anneli Särnblad

Foto: Anneli Särnblad

Men eftersom ni alltid kan ställa frågor till mig så blir det ju så mycket lättare. Och jag har fått ganska många frågor angående min senaste E-kurs som blivit väldigt populär. Det är många som frågar om E-kursen och vad den innehåller. Så jag har spelat in ett YouTube-klipp där jag berättar om innehållet i kursen och vad man får ut av kursen. Så här är videoklippet som ett svar på alla frågor ni har om E-kursen. Och har du ingen aning om vad det är för kurs jag pratar om så kan ni också läsa om den genom att klicka HÄR.

Du kanske också gillar:

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *