Jag stöttar!


Efter att jag intervjuat Kristian Rankloo så bestämde jag mig för att stötta hans projekt ”Kristian reser till Filippinerna”. I November 2013 drog tyfonen Haiyan fram över Filippinerna och orsakade en total katastrof. Detta ledde till att Kristian bestämde sig för att resa ner och hjälpa folket på plats och det ena ledde till det andra och så var en insamling på gång. Kristian har kommit hem från Filippinerna men insamlingen fortsätter då hjälpbehovet fortfarande är enormt stort. Du kan läsa artikeln med Kristian HÄR där du hittar mer fakta kring Kristians arbete.

Foto: Kristian Rankloo

Foto: Kristian Rankloo

Flickan på den här bilden tackar Kristian för att hon tack vare insamlingen fått möjlighet att börja i skolan igen. Kristians insamling har hjälpt ca 2 100 barn att börja skolan igen men det är flera hundra tusen barn som ännu inte kunnat börja skolan igen.

En skolväska med det skolmaterial som en elev behöver kostar 30:- så därför har jag bestämt mig för att skänka 30:- för varje bok som säljs i min butik här på sidan. Vill du vara med och hjälpa till med återuppbygnaden av Filippinerna samtidigt som du hjälper dig själv genom att köpa en självhjälpsbok så kan du köpa en av böckerna nedan. Om du klickar på bilderna så kommer du direkt till den boken, vill du hellre komma direkt till butiken så kan du klicka HÄR.

Thinkstarnew Covernew Cover, relationnew

 

Stort tack för att du genom att köpa en bok väljer att hjälpa folket på Filippinerna!

You Rock!!!