Jag vill också vara en glad skit!


Mina första stapplande år i livet var underbara småbarnsår men någon gång kring skolåldern så började livet bli lite tuffare för mig. Och sen fortsatte det genom livet och inte förrän ca 25 år senare började det stabilisera sig. Jag har upplevt alldeles för många trauman för att det ska vara nyttigt men jag har inte bara tagit mig igenom allt och överlevt utan jag har rockat mig igenom det och hittat en enorm livsglädje. Jag fick Rockstjärnan inom mig att titta fram och jubla över att få njuta av livet.

Med tanke på alla trauman som verkade avlösa varandra så var jag en mästare på negativt tänkande. De positiva tankarna gick att räkna på ena handens fingrar under ett år om ni förstår hur jag menar. Jag kunde vältra mig i självömkan och tycka väldigt synd om mig själv. Mina trauman + det negativa tänkandet gjorde det ganska omöjligt för mig att lyckas med något i livet och att ha en sund relation var inte att tänka på.

Pinkstar

Så jag blev en glad skit!

Så, förutom att ta mig igenom så har jag ägnat år åt att analysera, iaktta, studera och lära mig hur allt hänger ihop med tankar, känslor, beteende och resultat och idag är jag så lycklig över att jag kan dela med mig av mina lärdomar och min erfarenhet. Idag kan jag inspirera och lära alla er hur ni kan gå från att vara en liten sur skit till att bli en glad skit.

Kolla gärna in det här videoklippet om 7 steg till positivt tänkande:

Med hänvisning till ovanstående klipp så vill jag ställa dig några frågor som du ser nedan.

* Vill du känna dig trygg i dig själv?
* Vill du känna att det är du som styr ditt liv?
* Vill du kunna hantera vardagliga fadäser utan att bli på dåligt humör?
* Vill du ha en positiv attityd?
* Vill du vara en glad skit?
* Vill du vara den som styr dina känslor och ditt humör?
* Vill du ha ett positivt liv?
* Vill du vara lycklig?
* Vill du ha maxad Rockstjärnestatus i ditt liv?
* Vill du känna att du är en härlig och fantastisk person?

Great! Då passar den här E-kursen perfekt för dig. Du kan läsa mer om innehållet genom att klicka HÄR.

Kom ihåg! Du är Rockstjärnan i Ditt Liv och du förtjänar att hyllas för den fantastiska människa som du är. Ta tag i den här dagen och gör den till din för den återkommer aldrig!

Iconstar

You Rock!!!

Du kanske också gillar:

 • Redo för en förändring?Redo för en förändring? (0)
  Vill du vakna på måndagsmorgnar och känna att det är kul att leva? Vill du trivas […]
 • Ny start den 27 mars.Ny start den 27 mars. (1)
  Går ditt liv på autopilot? Vantrivs du i ditt liv? Känns det mesta trist och tråkigt? […]
 • Övning ger Livsglädje!Övning ger Livsglädje! (0)
  En tanke som du tänker regelbundet blir så att säga inpräntad i din hjärna och kan till […]
 • Allting är bara skit.Allting är bara skit. (24)
  Jag läser överallt om människor som  mår dåligt och jag önskar verkligen att jag […]
 • Rörd till tårar!Rörd till tårar! (6)
  Att få beröm och feedback för det man gör är väldigt viktigt. Även i sin yrkesroll är […]

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *