Jo, jag tänkte liksom att…. 19 kommentarer….om jag tänker på något som jag tycker är kul så känner jag mig glad. Och om jag är glad så smittar det av sig på min omgivning. Och om jag smittar min omgivning med min glädje så blir omgivningen mer välvilligt inställd till mig. Eller hur?

702593_524920830932242_436482826_n

Fotograf: Anneli Särnblad

Och det är så enkelt det faktiskt är. Timbuktu sjunger: ”denna korta tid som vi har här på denna planeten kan man inte gå runt och skapa sina egna helveten.” Med det så vill jag gratulera alla människor som har så oändligt långa liv så de känner att de kan slösa bort de genom att gå omkring och deppa ihop över småsaker och annat som man inte kan styra över.

Så varje kväll när jag lagt mig så ligger jag och tänker tankar som gör mig glad, nöjd och lycklig. Och varje morgon när jag vaknar så ser jag till att skapa en känsla av förväntan och glädje. Det är ett suveränt sätt att skapa en dag som blir roligare. Jag har märkt att när jag gör på det sättet så händer det faktiskt mer roliga saker i mitt liv.

Ett exempel på en sådan rolig sak är att jag blev intervjuad av en tjej som heter Nathalie Sjögren. Hon har idag publicerat den intervjun på sin blogg. Intervjun handlar om mitt författarskap och så berättar jag vilka mina förebilder är.

Du kan läsa intervjun genom att klicka HÄR!

Om du klickar på Play här nedan så kan du höra mig berätta om hur du motiverar och peppar dig själv på ett väldigt smart sätt. En av mina läsare som lyssnat till klippet nedan skrev så här om det: ”Du är en Fantastisk människa. Tänk att byta ut ett ord så låter allting bättre. Sånt har jag aldrig tänkt på. Tack!” Så klicka på Play och lyssna om du tycker han har rätt.

[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/121241144″ width=”100%” height=”166″ iframe=”true” /]
Vill du ha fler tips så klicka HÄR!


Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

19 tankar om “Jo, jag tänkte liksom att….