Jobba tidseffektivt med sociala medier! 1 kommentar


 
I dag jobbar många med olika typer av sociala medier vilket ibland kan vara stressande för att man tycker att det tar för lång tid. Så här kommer några tips för hur du kan tidseffektivisera ditt arbete.

* Koppla ihop din blogg med Facebook, Twitter, Linkedin och liknande.

* När du går ut på Facebook så bestäm innan vad du ska göra. Ska du bara vara social; avsätt tid för det, ska du marknadsföra; avsätt tid för det, oavsett vad du ska göra på Facebook så bestäm innan vad du ska göra och hur länge för annars är det lätt att fastna och sedan upptäcka att du inte har gjort det du skulle.

* Avsätt tid då du skriver flera blogginlägg som du sedan tidsinställer, speciellt om du ska vara borta från kontoret, då håller sig bloggen vid liv utan att du behöver känna press över att du inte har uppdaterat bloggen.

* Avsätt en tid varje dag då du svarar på de bloggkommentarer som du fått.

* Stäng av pip-signalen till ditt mailprogram och bestäm hur ofta du ska kolla mailen. En gång i halvtimmen eller en gång i timmen.

* När det gäller pingning av din blogg så ta reda på om det går att göra automatiskt med den bloggleverantör som du har. Sparar mycket tid.

* Om du läser och kommenterar andras bloggar för att få fler besökare så avsätt en timme lite nu och då och gör bara det och inget annat.

Vill du veta mer om hur du kan stressa mindre? Kontakta mig för mer info. Kontaktuppgifter hittar du under fliken kontakt i menyn ovan.

Du kanske också gillar:


Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

En tanke om “Jobba tidseffektivt med sociala medier!