Kändes som ett gudomligt ingripande när jag fann källan. 4 kommentarer


Idag dök jag ordentligt ner i ett riktigt djupt depphål och jag kände mig så vilsen och ensam. Och jag tog då en promenad och även om jag inte är kristen så kändes det som ett gudomligt ingripande. Det som hände kändes helt otroligt, magiskt och helt fantastiskt!

Ja, även jag är mänsklig, fast det har jag ju vetat hela tiden men många tror att jag är positiv 24/7 fast så är det såklart inte. Jag kan också snubbla och deppa ihop vilket jag alltså gjorde idag. Jag skrev en statusuppdatering på Facebook och jag är så tacksam över allt stöd som jag fått från mina vänner. Det betyder oändligt mycket för mig. Jag är också tacksam över att jag har verktygen för att ta mig upp igen men idag så fick jag hjälp från ovan.

Det första jag gjorde var att duscha och sen lägga mig för att sova några timmar. Kändes en gnutta bättre men knappt märkbart. Efter det så åt jag vilket hjälpte en yttepytte smula. Sen bestämde jag mig för att låta naturen göra sitt så jag gick ut på promenad och den promenaden var gudomligt magisk.

Först så hittade jag spår av bävrarnas framfart.

Bäverträn

Det var kul att se och ännu roligare var att jag hittade deras bo.

Bäverbo

Efter det så visste jag inte riktigt var jag skulle gå men jag fortsatte gå längre bort från mitt hem och fann denna för dagen passande skylt:

Källan

Jag har alltid vetat att det finns en källa och barnen har varit där flera gånger men av någon anledning så har jag aldrig lagt märke till den här skylten och jag har aldrig varit vid källan. Men idag så kändes det passande så jag vek in på stigen mot källan. Och det jag fann var:

Huvudskylt

Och jag kan ju säga att redan när jag såg första skylten så började jag le för det kändes så passande att gå till Källan. Och jag log ännu mer när jag kom fram till Huvudkällan. Det kändes magiskt. Och vackert var det också.

Spegel

Så jag satte mig på en sten som kändes ljummen och bara njöt av skönheten och naturens härliga ljud.

Fötterna

Och när jag satt där så lade jag märke till ett svart träskåp som stod där.

Huvudkällan

Nyfiken som jag är så bestämde jag mig för att öppna skåpet. Tänkte att det kanske finns en skopa där så jag kan dricka av vattnet från Källan. Och visst fanns det en skopa, så jag drack av vattnet.

Skopan

Vattnet var svalt, friskt och väldigt gott. När jag skulle lägga tillbaka skopan i skåpet så lade jag märke till något som låg längst in i skåpet. Och nu kommer det gudomliga in i den här berättelsen. Jag är inte kristen men det kändes som ett gudomligt ingripande. För i skåpet låg det en lapp som var skyddad av plast och så här stod det på lappen.

Lappen

Jag blir tårögd och får gåshud när jag läser lappen igen. Det var precis de orden som jag behövde och de kom på ett så helt oväntat sätt. Lagen om attraktion? Gudomligt ingripande? Jag vet inte men det var magiskt!

Ta hand om er ordentligt och kom ihåg det som är viktigt i livet.

Kärlek, tacksamhet och ödmjukhet!

 

Du kanske också gillar:


Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

4 tankar om “Kändes som ett gudomligt ingripande när jag fann källan.