Känslor och attraktionslagen


BlomsterhjärtaHallå alla Härliga!

Här händer det saker hela tiden och det är så kul! Jag hoppas verkligen att du känner att du når den framgång du önskar med Attraktionslagen och att du har kommit på hur den fungerar så att du kan skapa på ett medvetet sätt.

Jag får många frågor kring det här med känslor och attraktionslagen och jag har också sett att en del tror att känslor inte är okej enligt attraktionslagen så idag tänkte jag reda ut lite kring det ämnet.

Våra känslor är bland det absolut viktigaste när det kommer till Attraktionslagen. Det spelar ingen roll om de är positiva eller negativa för de har alla något att säga oss. Känslorna kan liknas vid en GPS för det är dem som vägleder dig i livet. Man brukar säga att alla känslor kommer ur två grundkänslor och det är kärlek och rädsla. Så det som vi brukar kalla för positiva känslor kommer från kärlek och det vi kallar för negativa känslor kommer från rädsla. Attraktionslagen säger att lika attraherar lika och det är dina känslors vibration som du sänder ut och attraherar då manifestationer med samma vibration.

close-up-of-flower-petals-752858_1920

Det här är väldigt viktigt att känna till för det är det som är nyckeln till att använda attraktionslagen på ett medvetet sätt. Jag brukar säga att vi ofta går omkring med negativa känslor helt i onödan men det finns vissa negativa känslor som är viktiga och det är de instinktiva känslorna som räddar våra liv och hindrar oss från att utsätta oss för större fara än nödvändigt. Det är liksom vårt försvarssystem och det är det som gjort att vår art har överlevt så länge som vi har gjort. De här känslorna skapas i en del av hjärnan som heter Amygdala som är väldigt primitiv och har som enda uppgift att varna oss för faror som kan vara livshotande eller som kan skada oss allvarligt. Om du t ex går för nära ett ljus så reagerar du instinktivt med rädsla vilket gör att kroppen reagerar genom att dra sig undan från lågan. Så det är ett inbyggt system som vi har.

När jag sedan pratar om att vi går omkring med negativa känslor i onödan så menar jag t ex att bli irriterad för att kassakön tar lång tid eller för att föraren framför oss inte använder sin blinkers etc. Vi har till vardags alltid möjlighet att välja vilket fokus vi vill ha. När jag kommer hem och går in i köket så kan jag välja att bli irriterad när jag tittar på diskberget eller så kan jag fokusera på den vackra Orkidéen som blommar i fönstret och känna glädje för det. Orkidéen och disken är lika verkliga, frågan är bara vilken verklighet som jag låter påverka mitt humör. Jag kan börja med att fokusera på Orkidéen tills jag känner att jag är på riktigt bra humör och sen kan jag skifta mitt fokus till disken och ta hand om den utan irritation.

Attraktionslagen säger inte att negativa känslor är fel utan attraktionslagen säger att de negativa känslorna säger oss att vi är avskärmade från vårt sanna jag. De negativa känslorna påminner oss om vad vi inte önskar och de påminner oss också om att vi nu har möjlighet att göra något för att uppnå balans och komma i harmoni med vårt sanna jag. När du känner dig full av positiva känslor och tycker att livet leker så betyder det att du attraherar sådant som kommer förstärka dina positiva känslor och att du är i fas med ditt sanna jag.

Många som börjar lära sig om attraktionslagen blir rädda för negativa känslor och försöker trycka undan dessa och låtsas vara glada, man kan säga att de försöker klistra en smiley över sina känslor vilket tyvärr inte fungerar för känslorna ligger där under i alla fall och du sänder ut den vibrationen även om du inte låtsas om känslorna. Jag vet att det kan kännas som att det då är kört men det är det absolut inte.

Det du behöver göra är att skapa en bättre känsla kring det ämne där du har negativa känslor. Om vi tar pengar t ex. och du har massor med ångest och oro och det finns ingen tanke kring pengar som känns bra så ska du sluta tänka på det för stunden och istället tänka på något annat som skapar en bra känsla hos dig, något som får dig på bra humör igen. Bygg upp ett riktigt bra humör och sen börjar du försiktigt att tänka på pengar, börja i väldigt allmänna ordalag för att behålla ditt humör. Efter en stund så kan du prova att bli lite mer detaljerad kring ämnet och så fort du känner att humöret börjar dippa så lämnar du ämnet igen och bygger upp ditt humör genom att tänka på något som gör dig glad. Och så håller du på så där för då övar du upp din förmåga att känna positivt trots att du tänker på pengar. Använd samma metod för vad det än gäller för kan du sända ut en bra vibration kring ämnet så kommer du snart se manifestationerna komma till dig.

Den här metoden är lite som att ”sova på saken” och du har säkert upplevt att du kunnat känna mer positivt kring saker efter en natts sömn.


 

Du är välkommen gå med i min grupp om attraktionslagen på Facebook och du hittar gruppen HÄR.

 

Vill du ha min kostnadsfria Guide till Attraktionslagen så hittar du den till höger om du sitter vid en dator och om du besöker den här sidan via din mobil så är det bara att scrolla ner så hittar du den. Likaså om du vill vara med på ett kostnadsfritt webinar om Attraktionslagen. Om du vill lära dig attrahera dina önskningar så hittar du e-kurser i webshopen.

Gillade du det här inlägget så får du gärna dela det med dina vänner genom att använda delaknapparna nedan.

I värme, ljus och kärlek!

You Rock!!!

Du kanske också gillar:

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *