Köpvillkor


Köp- och leveransvillkor

Priser
Moms ingår i priset med  25% för E-produkter och 6% för pappersbok.

Frakt
En fraktkostnad på 39:- tillkommer vid köp av pappersbok. Priset läggs på summan i din varukorg.

Vid obetald beställning
Har ej betalning registrerats för lagd order inom 5 arbetsdagar raderas ordern och du måste lägga en ny order för att erhålla din vara.

Betalningsalternativ

PayPal
Vid betalning via PayPal registreras betalningen omgående och du får tillgång till din E-bok omgående. Har du beställt en pappersbok så tar det 1-2 dagar med frakt.

Kortbetalning
Har du inget PayPalkonto så kan du via PayPal betala med ditt bank- eller kreditkort. I kassan så väljer du att betala med PayPal och kommer då till deras sida. För att betala med ditt kort så klickar du på knappen som du ser på bilden nedan:

Paypal

Leveranstid

Normal leveranstid är max 3 dagar för varor som skickas med post.

Personuppgiftslagen
Dina personuppgifter hanteras i enlighet med gällande bestämmelser i personuppgiftslagen (PUL).

Ångerrätten
Ångerrätten omfattar inte nedladdningsbara produkter då de p g a sin beskaffenhet inte kan återlämnas. Ångerrätten omfattar ej heller signerade böcker.

Reklamation
Har du fått en defekt/felaktig/saknad produkt kontaktar du kundservice per mail eller telefon. Har du fått en felaktig/defekt produkt skickar vi en ny bok utan extra kostnad, förutsatt att den finns tillgänglig. Om vi inte kan ersätta dig med en ny bok, gör vi en återbetalning till dig när vi fått den defekta boken i retur. En återbetalning görs till dig inom 30 dagar.

Kontakt:

Telefon: 0736-21 76 96
Mail: info@klokegard.se