Kreativa möten för framgång.


Man pratar idag om att vi mer och mer går från den industriella ekonomin till den postindustriella ekonomin som kännetecknas av relationer. Och jag som är egenföretagare märker hur viktigt det är att knyta kontakter genom olika nätverk och mingelsituationer. För de flesta företag i dag så är det en väldigt viktig del av företagandet att delta i eller att arrangera olika typer av event.

För större företag så är det viktigt med både interna och externa event som en del i företagets utveckling, framgång och växande. Externa event för att knyta nya kontakter, visa upp sig och lära känna samarbetspartners. Interna event för att skapa framgångsrika och effektiva möten, skapa vi-känsla för medarbetarna, hitta nya strategier och utveckla företaget.

creative meetings

Att vara företagsledare i dagens samhälle är mer komplext och krävande än vad det var för 50 år sedan då det ställs väldigt stora krav på bland annat synlighet och personalvård eftersom det finns så många olika alternativ jämfört med för 50 år sedan. Därför är det ju väldigt tacksamt att det finns andra företag som kan hjälpa till med de olika bitarna. Ett exempel på ett sådant företag är Creative Meetings som inte bara anordnar event utan även hjälper företag med interna event som kan handla om att få fram effektiva mötesformer till exempel.

Idag är det väldigt efterfrågat att hitta mötesformer som är effektiva både tidsmässigt och innehållsmässigt. Många känner idag att de bara sitter bort värdefull tid på meningslösa möten som inte tillför något konkret till deras arbete.

Hur har du det på din arbetsplats? Hur ser möteskulturen ut?

Du kanske också gillar:

 • 6-10!6-10! (0)
   Igår delade jag med mig av 5 tips för att ta tillvara på medarbetarnas kompetens […]
 • Det är så härligt när det flyterDet är så härligt när det flyter (2)
  Det är så skönt att vi har så fint väder och det känns verkligen som ett enormt stort […]
 • Att jobba med de mjuka bitarna.Att jobba med de mjuka bitarna. (0)
  Ni som följer min blogg vet att jag ända sedan barnsben har varit intresserad av […]
 • Stressigt värre, del 2!Stressigt värre, del 2! (1)
  Här kommer del 2 i serien om stress. Jag använder ordet stress som ett väldigt brett […]
 • Stressigt värre, del 7!Stressigt värre, del 7! (1)
  Hur ser din arbetssituation ut?Här kommer 5 punkter som är viktiga i en arbetssituation. […]

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *