Kvällens tips, Nr 5, 6 och 7.


Som jag skrev i mitt tidigare inlägg idag så har jag inte haft tid för bloggen så kvällens tips har i två kvällar uteblivit. Och på grund av det så får ni ikväll hela 3 tips och de här 3 tipsen är de sista i den här serien.

5. Övning ger färdighet. Öva dig i att säga NEJ! Många gånger säger vi ja för vi tror att det förväntas av oss, vi vill vara snälla, vi vill bli omtyckta, älskade, accepterade. Det finns många anledningar. Självklart ska du inte sluta säga ja men däremot sluta säga nej i de fall det inkräktar på din integritet, personlighet, energi eller negativt på annat sätt. Börja med att säga nej till människor du känner dig trygg med och väx i det.

6. Skriv allt som sägs! Varje gång du får en komplimang, stor eller liten skriv ner den. Varje gång du får beröm eller visas uppskattning, skriv ner det. Att få se allt nedskrivet och uppstaplat framför sig kan ge en enormt härlig känsla och ett inre jubel. Övningen är att ta lära dig ta emot stärkande saker som du får från omgivningen och att uppmärksamma sådant som du själv inte ser men som andra ser. Ett bra sätt att se att du är perfekt som du är!

7. Positiva egenskaper! Ibland får man komplimanger, beröm eller uppskattning som man själv inte håller med om. Om du tillskrivs en positiv egenskap som du själv inte håller med om så skriv ner den istället för att slå bort det. Sätt dig sedan ner och gå igenom dessa saker och fundera över om det stämmer och varför du inte kan se det själv. Eller kan du se det men vill inte tillskriva dig en sådan fin egenskap? Försök sedan att utveckla eller plocka fram den här egenskapen hos  dig själv. Bara för att en fantastisk människa har fantastiska egenskaper! Och du är fantastisk, perfekt och unik!

Vill du veta mer om hur du kan påverka ditt liv och din framgång kan du klicka HÄR.

Morgondagens tips handlar om att våga säga Nej. Missa inte det!

Vill du ha mer inspiration? Prenumerera på mitt inspirationsbrev HÄR.

Det Rockar även i den HÄR gruppen på FB och på den HÄR sidan.

Vill du se mig föreläsa så klickar du HÄR.

Du kanske också gillar:

 • JubelJubel (2)
  Om någon skulle skriva en bok om ditt liv, skulle titeln då vara något i stil med Den […]
 • Dags för en makeover?Dags för en makeover? (4)
  Jag har haft en helt underbar lördag då jag har helt varit i min egen värld av tankar, […]
 • Tips inför helgenTips inför helgen (0)
  Så var det helg igen. Dags för återhämtning efter en arbetsvecka och här kommer 10 tips […]
 • 6 saker som lyckliga personer inte gör, del 1 (26)
  Jag hoppas ni alla har en riktigt härlig torsdag och att ni inte är helt insnöade. Här […]
 • Gå utGå ut (2)
  Idag har vi fantastiskt väder här med rena värmeböljan så idag tänker ge mig ut och […]

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *