Lagen om attraktion eller du får det du önskar eller…


Innan jag släppte min bok: ”Bli en Stjärna på att tänka! Så skapar du tankar som gynnar dig!” så visste jag ingenting om det. Det var en läsare som tyckte att boken var en bra lektion i ämnet vilket fascinerade mig väldigt mycket.

Så helgen efter att jag släppte min E-bok så började jag läsa på om Lagen Om Attraktion för att sätta mig in i vad det handlade om. Och jag kan säga att jag nu, åtta månader senare, fortfarande läser om Lagen Om Attraktion bara för att jag tycker det är så intressant och för att det stämmer så bra med mina egna tankegångar

Här nedan ser du ett utdrag ur min E-bok ”Bli en Stjärna på att tänka! Så skapar du tankar som gynnar dig!” där du ser att det faktiskt stämmer bra med vad LOA säger. Och detta skrev jag alltså innan jag visste något om Lagen.

Thinkstarnew

Texten som du finner nedan följer efter ett stycke i boken där läsaren har fått göra ett litet test som visar att hjärnan inte kan skilja på fantasi och verklighet.

”Då inser du snart vikten av att se till att det du ger din hjärna är sådant som du verkligen vill ha i ditt liv. Så om du vill ha något som du saknar i ditt liv och fokuserar väldigt mycket på det så kommer din hjärna uppmärksamma sådant som hjälper dig att komma närmare det du önskar. Du kommer se möjligheter som du tidigare skulle ha förbisett för att du hade fokus på något annat. Du kommer hitta just den informationen du behöver, möta just den personen, hamna i just de situationerna, råka läsa just den annonsen, hitta just den boken, ramla över just den hemsidan eller vara på just den platsen som hjälper dig att komma närmare det som du önskar.

Men för att det här ska ske så är det viktigt att ditt tankefokus är starkt och det finns olika metoder för att förstärka det. Viktigt är att minimera eller helt eliminera tankar som strider mot det du önskar. Börjar du istället fokusera på hur du ska nå det du önskar så finns risken att du börjar tvivla för du kan endast se de lösningar som du känner till. Många gånger är det så att lösningen står att finna utanför sfären kring det du känner till. Så när du hamnar i tankar kring att det är omöjligt så styr du ditt fokus från det du önskar till tanken att det är omöjligt. Och då fokuserar din hjärna på det omöjliga.” Twittra det här!

Vad tycker du om Lagen Om Attraktion? Har du några erfarenheter av den? 2012-11-25-232

Skriv gärna en kommentar och berätta hur du använder lagen om attraktion.

You Rock!!!

Du kanske också gillar:

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *