Lagen om attraktion och en rutten tomat! 2 kommentarer


Jag har börjat sätta mig in i Lagen om Attraktion vilket verkar väldigt spännande. För många år sedan så läste jag böckerna ”The Secret” och ”Be så ska du få” och jag tyckte nog de var bra men det var inget som direkt klickade inom mig.

The secret Be så ska du få

Men efter jag släppte min senaste bok så snubblade jag in på Lagen om Attraktion igen och jag har nu läst böckerna igen och titta på ett oändligt antal klipp på YouTube och även sett filmen ”The Secret”. Och nu har det klickat inom mig, jag börjar förstå vad det hela handlar om. Vid min första kontakt så gjorde jag en felaktig tolkning som jag märkt att väldigt många gör och det är att det endast handlar om tanken. Som jag tänker så blir det. Nu har jag förstått att det även handlar om känslorna i väldigt stor utsträckning. Det handlar mest om de känslor som mina tankar skapar.

Det roliga är att jag hade inte Lagen om Attraktion i mitt huvud över huvud taget när jag skrev boken: ”Bli en stjärna på att tänka – Så skapar du tankar som gynnar dig” men nu i efterhand så ser jag en hel del likheter mellan min bok och Lagen om attraktion och det var faktiskt en läsare som uppmärksammade det. Han skrev att boken hade gett honom en lektion i Lagen om Attraktion vilket jag tyckte var väldigt roligt.

Veckomagasinet

Anne Von Porat, Veckomagasinet

Jag har även hittat en bloggare som bland annat skriver om Lagen om Attraktion och hon berättar om ett experiment som hon gjorde med 2 tomater. Med hjälp av Lagen om Attraktion fick hon den ena tomaten att hålla sig fräsch och den andra började ruttna. Visst låter det häftigt? Bloggaren heter Anne Von Porat och hon driver bloggen Veckomagasinet och inlägget med experimentet måste ni bara läsa och det hittar ni HÄR!

Följ oss på YouTube, Google+ och Facebook.

Du kanske också gillar:


Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

2 tankar om “Lagen om attraktion och en rutten tomat!