Lyckoskolan, Del 9!


Nu får ni läsare ta del av en lyckoskola vars syfte är att ge dig tips, övningar och verktyg för att öka Rockstjärnestatusen i ditt liv! Lycka har maxad Rockstjärnestatus! Så häng med på Del 9! You Rock!!!

Att leva ett lyckligt liv är inte så krångligt som det kanske låter och jag kommer här i Lyckoskolan som är en serie i 12 delar ge dig tips och övningar för att öka möjligheterna till ett lyckligt liv. Har du missat tidigare inlägg i Lyckoskolan så kan du läsa dem HÄR.

528131_10151037140818215_1601434802_n

Lyckoskolan, Del 9!

Undvik negativitet!

Undvik i största mån att utsätta dig för negativa saker, det kan vara personer, miljöer, ljud eller mer eller mindre giftiga ämnen. Om det inte går att undvika helt så försök åtminstone minska ner tiden. Att t ex titta på filmer som innehåller mycket aggressivitet, blod, våld och hat påverkar dina tankar på ett negativt sätt. Likaså med människor som är väldigt kritiska och pessimistiska, de drar ner din energi och göder dina negativa tankar.

I min bok: Bli en stjärna på att tänka så hittar du fler tips för hur du kan få in mer positiva saker i ditt liv. Klicka HÄR för att läsa mer om boken!

Håll dig uppdaterad och få fler tips via Facebook genom att klicka på stjärnan!

Rockstjärnestatus på Facebook!

 

 

Du kanske också gillar:

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *