Månadens blogg och veckans blogg! 2 kommentarer


Den här veckan startade med en riktigt Charmig Måndag! Jag har fått två härliga utmärkelser som verkligen värmer mitt hjärta och sporrar mig till att fortsätta blogga!

Månadens blogg blev Klokegård hos Robin Strandberg som motiverar det så här:

Det har blivit dags att presentera allra första vinnaren i nya tävlingen Månadens Blogg! För mig var det egentligen lätt att utse föreläsaren Cecilia Kärvegård som vinnare. Anledningen till det är enkel: Vi behöver helt enkelt fler bloggare som hon. Så grattis till vinsten Cecilia! Och ni andra.. se nu till att gå in och kolla in hennes grymma hemsida och blogg här: http://klokegard.se/

Månadens blogg!

Robin har även intervjuat mig vilket ni kan läsa HÄR! Där svarar jag bland annat på frågan om hur iden till min blogg kom till och vad som är hela grejen med den.

Veckans blogg blev Klokegård hos Joanna Halvardsson som skriver en suverän blogg om sitt liv och hur det är att leva med Aspergers syndrom. Läs mer HÄR!

Rockstar!

Stort tack, Joanna och Robin för att ni uppmärksammar min blogg! You Rock!!!

 

Du kanske också gillar:


Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

2 tankar om “Månadens blogg och veckans blogg!