Mannen som pissade! 15 kommentarer


I mitt förra inlägg: Flickan och Samurajsvärdet! skrev jag en berättelse om något jag upplevt för att illustrera att verkligheten ibland överträffar dikten. Jag lovade också att återkomma med ännu en berättelse. Den här gången handlar det om en man som stod bredvid mig och råkade ut för en liten ”olycka”.

Bild från Google

Mannen som pissade på centralstationen i Sthlm!  

Jag jobbade som arbetsledare för ca 35 tekniker och så skulle vi äta julbord på någon ö i Stockholm och jag åkte tåg till Stockholm. På centralen skulle jag möta mina kollegor som kom med ett senare tåg så jag stod där och väntade på dom.

Ett par meter ifrån mig stod en man som gav ett ordentligt och propert första intryck. Han såg anständig ut och föreföll både nykter och odrogad. Han började prata med mig men jag har för vana att inte prata med främmande män hur som helst så jag låtsades att jag inte hörde. Men han gav sig inte och plötsligt så började han skaka lite på ena benet vilket väckte min uppmärksamhet. Och då sade han att det kändes varmt på benet, jag log lite och rörde på huvudet som svar. Han stod där och sken som en sol och fortsatte prata om den här värmen längs med benet. Till sist så utbrister han: -Men här står ju jag och kissar. Han log väldigt stort och jag såg hur pölen bredde ut sig vid hans fötter. Jag skyndade snabbt därifrån, lite smått förskräckt.
Tack och lov så kom mina tekniker då.

Du kanske också gillar:

 • Fick du dubbla budskap?Fick du dubbla budskap? (14)
  Häromdagen så såg jag ett avsnitt av "Mannen som talar med hundar" med Cesar Milan […]
 • Så hamnade jag på löpet!Så hamnade jag på löpet! (4)
  Det här är Del 19 i serien om Bajsmannen och jag hoppades verkligen att det skulle tagit […]
 • Varför gräla?Varför gräla? (8)
  Foto, Privat Jag såg en intervju med Tomas Di Leva på TV för något år […]
 • En annorlunda situation!En annorlunda situation! (4)
  För några månader sedan blev jag uppringd av en journalist som undrade om jag kunde  […]
 • På begäran!På begäran! (7)
  Bilden kommer från www.hovlev.se   Nu har jag fått frågan om […]


Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

15 tankar om “Mannen som pissade!