Med Rockstjärnestatus blir livet roligare! 11 kommentarer


Det är ungefär 225 arbetsdagar på ett år och ungefär 137 lediga dagar, lite beroende på hur helgdagarna infaller. Av det kan vi enkelt dra slutsatsen att det är fler vardagar än lediga dagar. Då tycker jag att det är en bra idé att de här 225 dagarna också är dom som fyller oss med glädje och energi. Att vi fyller dom här vardagarna med Rockstjärnestatus för att få ut så mycket som möjligt av livet.
Ingen av oss lever i evighet och det vore ju idiotiskt att leva som om vi aldrig skulle dö. Det finns ingen anledning att vänta med att njuta, ha kul och göra det som du älskar.
Gå utanför din trygghetszon, utmana dig själv, ta ut svängarna och lev lite fullt ut.  Hitta Rockstjärnan inom dig, hylla allt bra som du gör, lär av misstagen och gå sedan vidare. Håll fokus på det som fungerar bra för att bygga upp en grund av energi till att ta itu med det som fungerar mindre bra.

Här kommer tre tips på fokus som du kan ha, tipsen kommer från boken ”Rockstjärnestatus i Din Vardag!”:

o   Var tacksam över att du har en familj som du kan göra glad!
o   När du tar ut soporna så bidrar du till ett fräschare hem!
o   Du bidrar till mer harmoni i familjen genom att du har släppt irritationen!

Vill du veta mer om boken och om hur du får mer Rockstjärnestatus i Din Vardag så klicka på bilden så kommer du till en sida där det står mer om boken.

Covernew

Du kanske också gillar:


Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

11 tankar om “Med Rockstjärnestatus blir livet roligare!