Metod för att manifestera dina önskningar


macro-56410_1920Attraktionslagen svarar på din vibration och levererar manifestationer som har samma vibration som du sänder ut. För att veta om du sänder ut vibrationen av det du önskar eller det oönskade så behöver du bara iaktta dina känslor. Positiva känslor visar dig att du sänder ut vibrationen av det du önskar och negativa känslor visar dig att du sänder ut vibrationen av det oönskade. våra känslor skapas av våra tankar så för att få till en förändring i dina känslor så behöver du förändra dina tankar.

I det här inlägget får du en enkel metod för att bryta negativa tankemönster för att istället byta ut dem mot mer positiva för att manifestera det du önskar istället för det oönskade.
Negativt tänkande påverkar ditt liv på så många olika sätt. Det håller dig tillbaka, sabbar relationer, skapar oönskade manifestationer och gör dig olycklig på olika sätt. Det är så lätt hänt att skapa den dåliga vanan att tänka negativt. Och om du gör det så kommer du automatiskt acceptera dessa tankar som sanningar och det kommer ge mindre lyckade resultat för dig och livet kommer te sig som en mycket mörkare plats än det behöver vara. Du kommer inte att kunna vara autentisk och ditt sanna jag som faktiskt är en naturlig del av dig. Men det går att bryta den negativa tankespiralen som sätter krokben för dig genom att redan nu fatta beslutet att du vill vara lycklig och att du för att uppnå det vill ändra på ditt sätt att tänka.

Du styr dina tankar, dina tankar skapar dina känslor, dina känslor styr ditt beteende och ditt beteende styr resultatet. Så det är med dina tankar du styr vilka manifestationer du får.

Så om du säger saker till dig själv som:

Jag kommer att sabba min presentation i morgon.
Alla kommer att tro att jag är korkad.
Jag är oattraktivt.
Jag är inte tillräckligt bra.
Jag har inga pengar.
Ingen älskar mig.
Jag hittar aldrig en partner.
Jag kommer aldrig få något jobb.
Han/hon är mycket bättre än jag
Jag kommer vara så nervös när jag ska tala inför publik i morgon.
Jag kan inte göra det här.
Jag kommer misslyckas så det är ingen idé att försöka
Jag är misslyckad
Jag är värdelös

Gissa vad?Du kommer att skapa exakt det du säger till dig själv utifrån de känslor dina tankar skapar.

Kraften i dina tankar ska inte underskattas vilket följande exempel visar

För många år sedan blev en man i USA instängd i ett frysrum på ett godståg. När han var instängd i frysrummet så skrev han följande på väggen:
03.20 Kallnar nu
04:32  Frossa. Har svårt för att koncentrera mig och skriva
05:47  För kallt. Kan känna att mitt hjärta saktar ner.
Mannen hittades död på morgonen och ändå var frysen var inte ens på!
Han hade bokstavligen tänkt sig själv till döds eftersom han trodde att frysen var igång och att han inte hade någon chans att överleva. Så hans tankar gjorde att hans kropp reagerade som om det var sant.

Detta var ett exempel på den fantastiska styrka och makt som våra tankar har över oss. Så det du ständigt säger till dig själv blir en självuppfyllande profetia. Det jag vill visa med det här är att du måste bli medvetet medveten om hur din dagliga inre dialog ser ut.

Ifrågasätt din inre dialog och granska den mot fakta och med realistiska tankar. Fråga dig själv om tanken kommer att ha en positiv eller negativ inverkan på ditt liv.

Vår kropp och våra tankar hänger ihop och de tankar du har kommer att påverka din kropp på olika sätt. Attraktionslagen accepterar alla dina tankar oavsett om de är negativa eller positiva, oavsett om de är sanna eller falska. Attraktionslagen bryr sig inte och gör ingen värdering av dina tankar.
Så det är väl dags nu att sätta stopp för din negativa tankespiral och hindra dina negativa tankar från att manifestera det du inte vill ha, eller hur? Dags att skapa nya tankespiraler för att manifestera ditt drömliv.

Manifestera det du önskar

Här kommer en enkel metod för hur du går tillväga

Bli medvetet medveten om när en negativ tanke inträffar genom att vara medveten om dina känslor och ditt humör. De tankar som har tänkts många gånger går till slut på autopilot och du är inte ens medveten om att du tänker dem. Men våra känslor är vi alltid medvetna om och de skvallrar för dig om dina tankar är positiva eller negativa. Negativa känslor och dåligt humör berättar för dig att du har negativa tankar.

Så när du har blivit medveten om att du har en negativ tanke så skapar du en bild av hur den lämnar din hjärna. Du kan till exempel se den negativa tanken stoppas in i en ballong som sedan flyger iväg, eller du kan tänka dig att du har en lucka på ovansidan av huvudet som du öppnar för att låta den negativa tanken sväva iväg som ett grått moln. Skapa bilder som du känner dig bekväm med. Det här är en form av visualisering och att tänka i bilder på det här viset är en metod som fungerar väldigt bra på vår hjärna.

När du har visualiserat att dina negativa tankar har lämnat din hjärna så ska du nu ersätta dem med positiva tankar. Jag får ofta frågan vad en positiv tanke är och mitt svar är att en positiv tanke är en tanke som skapar en härlig känsla hos dig själv. Vi kan ta en hund till exempel, för en person som har hund och som älskar hundar så kan det vara en positiv tanke att tänka på sin hund och den kärlek som hunden ger men för en person som är hundrädd så är det ingen positiv tanke eftersom tanken på en hund förmodligen skapar känslor av rädsla och oro. Det spelar ingen roll vilken tanke du tänker utan det viktiga är att den skapar en positiv känsla. I vissa lägen så har vi inte förmågan att hitta en positiv tanke kring det vi önskar utan alla tankar ger oss bara känslor av ångest, oro, ilska etc. Då är det bättre att lämna ämnet och istället tänka på något annat som ger dig en positiv känsla. När du sedan har förbättrat ditt humör så kan du prova igen om du kan tänka på det du önskar utan att må dåligt igen, hitta du dock ingen tanke på det önskade som ger dig en positiv känsla så lämnar du ämnet och tänker på något annat. Du ska aldrig tänka på det du önskar om det skapar negativa känslor för manifesterar du bara mer av det du inte vill ha.

Använd den här tekniken dagligen och du kommer att se en stor förändring i ditt liv eftersom det bland annat kommer leda till en förändring i ditt beteende då du oftare kommer vara på bra humör. Om du tar för vana att göra denna övning i 30 dagar så kommer du automatisera hela processen. Prova själv och se vad som händer för dig. Det är enkelt men väldigt effektivt om du gör det här varje dag.
Vissa människor tror att självhjälp inte fungerar och det stämmer faktiskt. För väldigt många läser självhjälpsböcker men får inga resultat och det utav den enkla anledningen att de faktiskt inte gör själva övningarna utan de läser bara om övningarna men gör dem inte. Så för att få bra och långvariga resultat måste man ta sig i kragen, besluta sig och sen bara göra.

När du börjar förändra dina tankemönster till mer positiva så kommer du garanterat att märka positiva förändringar i ditt liv. Människor i din omgivning kommer bete sig annorlunda, människor som haft ett väldigt negativt inflytande i ditt liv kommer inte längre att vara en del av din dag, folk slutar på jobbet eller blir förflyttade, du kommer manifestera mer av det du önskar och mindre av det du inte önskar, nya möjligheter kommer in i ditt liv, du möter nya människor, plötsligt så har du mer pengar, du råkar ut för väldigt roliga saker, du blir bjuden på mycket mer än tidigare, du möter mer kärlek, träffar en partner, upplever mer kärlek i relationer etc.

Många jag pratar med upplever att de behöver dagliga påminnelser för att inte halka tillbaka i negativa tankemönster så jag har tagit fram ett verktyg som dels fungerar som en påminnelse men som också lär dig mer om hur våra tankar fungerar och hur du gör för att bryta negativa tankemönster och sen ersätter de med positiva på ett sätt så att det blir en automatisk vana att vara positiv istället för negativ. Du kan läsa mer om verktyget HÄR.

Vill du få tips och inspiration om Attraktionslagen kan du gå med i min grupp på FB som du hittar HÄR.

Du kanske också gillar:

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *