Min fredag rockar! 2 kommentarer


I dag är det en helt vanlig fredag, kan man tycka. Det händer inget speciellt vad jag vet. Det jag däremot vet är att den här dagen, fredagen den 14 mars 2014, aldrig någonsin kommer tillbaka. Aldrig! Så, ska jag bara se den här dagen som en helt vanlig dag, eller ska jag se den här dagen som något unikt? Ett speciellt tillfälle som aldrig någonsin återkommer.

Min unika fredag!

Min unika fredag!

Att en dag är speciell betyder för mig att den dagen innehåller glädje och att den känns lite som ett äventyr. Så vad kan jag då göra för att den här fredagen ska bli en speciell dag när jag ändå bara gör samma sak som varje fredag?

Det jag gör för att göra en fredag eller vilken dag som helst speciell är lite olika men jag brukar se till att hitta sådant som ger mig glädje. Så fort något ger mig lite glädje så fokuserar jag extra mycket på det så att känslan hänger kvar en stund. Bland annat så lyssnar jag gärna på musik som är upplyftande, tittar på saker som gör mig glad, tänker på roliga saker, tänker på någon som jag älskar väldigt mycket osv. Nu på våren så är det väldigt lätt att hitta saker man blir glad av när man ser hur det börjar växa upp små vårblommor lite här och där och i blomsteraffärerna så finns det massor med vårblommor som på minner oss om denna ljuvliga tid. Det absolut bästa verktyget för att skapa glädje är dina tankar.

Vad kan du göra just nu för att känna lite mer glädje?

Läs mer om livsglädje i inlägget: Övning ger Livsglädje!

Du kanske också gillar:


Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

2 tankar om “Min fredag rockar!