Min nya sommarkarriär.


Tänk vad ett spontant infall kan förändra livet. Jag vågade ta chansen utan att ens fundera över konsekvenser utan jag såg bara det roliga. Jag körde utan att tänka och oj, vad kul det blev.

Häng med så ska jag berätta!

Allting började med att en bekant frågade min man om det var möjligt att få hyra vår Bagarstuga över sommaren för hon riskerade att bli hemlös. Min man och jag diskuterade saken och fann inte mycket tvivel utan det var självklart att vi skulle hjälpa henne så att hon slapp bo på gatan. Så när det stod klart att hon skulle bli hemlös så började vi tömma bagarstugan så att hon skulle kunna flytta in. Detta ledde till att vi stod där med massor av saker som vi inte visste vad vi skulle göra med och då kom min man på att vi skulle ha en loppis några dagar senare, vilket i skrivande stund var förra lördagen.

 

Utanför vår loppis.

Utanför vår loppis.

Och så blev det, vi körde loppis den lördagen utan att annonsera och det kom rätt mycket folk så vi bestämde oss för att köra på söndagen också. Och då fick jag den briljanta idén att köra hela sommaren. Så nu står vi här med ett sommarloppis i vår lada och har helt enkelt skitkul. Och jag har fått ett helt nytt sommarjobb.

Jag har nu insett vilka fantastiska fördelar det här ger mig:

 • Jag träffar härliga människor varje dag
 • Jag får göra andra människor glada
 • Vi drar in pengar
 • Vi får utrensat här hemma
 • Hela familjen gör något kul tillsammans
 • Jag behöver inte åka hemifrån för att jobba
 • Jag utvecklas som människa då jag gör helt nya saker
 • Jag lär mig nya saker vilket är väldigt roligt

Som ni ser så är det massor med härliga fördelar. Vi har samlat på oss så oändligt mycket saker och nu kan vi göra oss av med allt som vi inte behöver vilket gör att vi får mer plats här hemma vilket känns väldigt skönt. Och jag har också upptäckt att jag tycker det är väldigt roligt att gå omkring och pyssla i vår lada och ställa i ordning alla saker som vi säljer. Längst ner i inlägget ser ni bilder från vår loppis.

Nu kanske ni undrar hur det går med mitt jobb som inspiratör för även jag har ju begränsat med tid.  Och, såklart så kommer jag dra ner på min närvaro på nätet men jag kommer absolut inte att försvinna. Här ser ni hur det kommer bli under sommaren:

 • Livewebinar varje söndag 19.00-20.00. Läs mer och anmäl dig HÄR!
 • Minst ett blogginlägg i veckan.
 • Inspirationsbrevet kommer fortsätta gå ut 1 gång i veckan. Läs mer och anmäl dig till det HÄR!
 • Supporten jag ger till vissa av mina e-kurser fortsätter som vanligt. Läs mer om e-kurserna HÄR!
 • Mail kommer kollas minst en gång/dag.
 • Nej, det bkir ingen sommar-rea på mina e-kurser och e-böcker för de är en del av min inkomstkälla och då antalet föreläsningar är i princip obefintliga under sommaren så är jag beroende av de pengar som e-kurserna och e-böckerna ger. Även mina barn behöver gröt på bordet. 😉

Och här kommer bilder från vår loppis. Är du sugen på att komma och hälsa på så har du adressen här: Hjälmare Docka, Vallbytorp 568, 732 94 Arboga

10486466_10204314070240159_5690293686691144111_n

EU-moppe, svets och kompressor mm

10463960_10204314073120231_6950583037449803263_n

Gamla flaskor och uråldriga skridskor

10382875_10204314070960177_1382653033818927029_n

Smycken

3flaskor

Många sorters glasflaskor

Handblåst glas

Handblåst glas-skål, miniatyrmöbler

Kläder

Kläder och skor

Porslin

Porslin

Vinylskivor och böcker

Vinylskivor och böcker

Tavlor

Tavlor

Välbevarade tidningar från -40, -50 och -60talet

Välbevarade tidningar från -40, -50 och -60talet

Du kanske också gillar:

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *