Min vardagsglädje i bilder! 7 kommentarer


Det bästa som finns är att hitta glädje i det som finns runt omkring oss. Det krävs inte så mycket för att känna glädje och lycka om vi bara låter den komma till oss. Här bjuder jag på en bildkavalkad över vackra små underverk från min trädgård som ger mig lycka och glädje!

Du kanske också gillar:


Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

7 tankar om “Min vardagsglädje i bilder!

 • Lyckokompaniet

  Hej Cecilia!

  Visst är det härligt!
  Är det stillheten, närvaron, skönheten, meningsfullheten eller njutningen som gör att du känner lycka i din trädgård?

  Kram
  Linda
  Lyckokompaniet

 • Beata

  Visst känner man lycka av all grönska:) Många vackra blommor finns i din trädgård. I dag på promenaden med min vovve träffade vi på en betande flock av hjortar. Solen sken och vinden smekte mig om kinderna… När man njuter av en sådan levande natur blir man både gladare och lyckligare. Trädgårdsterapi hjälper ju många sägs det. Önskar Dig och Din familj en härlig helg framöver. Kram ♥

 • conny

  Fint med blommor, jag gillar blommor och överhuvudtaget allt som växer. Även den "obetydligaste" lilla blomma har sin charm och finns där av en anledning.
  Skogsstjärnan är en liten vit blomma och har trots sin litenhet blivit landsskapsblomma i det mäktiga värmland. 🙂

 • Susanne [Snusans inredningsblogg]

  Det äär ju så underbart med grönskan och alla blommor! Kan knappt fatta att sommaren faktiskt är här… 🙂