Någon gång blir alltid den första


cinnamon-buns-756498_1280Den första gången man gör något så är det alltid extra spännande, eller hur? Idag är det Kanelbullens dag och jag ska för första gången både baka och äta Kanelbullar just idag. Ni kanske tycker att det låter helt normalt att göra det men för mig så är det en stor grej för jag har alltid varit väldigt Anti mot allt som ses som ”normalt”. Jag har alltid varit motvalls och tvärtemot, har svart varit mode så har jag klätt mig i vitt, har utsvängt varit mode har jag haft tajt osv. Jag har alltid haft ett stor behov av att gå min egen väg och jag har struntat i konventioner, mode och allt sådant som de flesta gör.

Så Kanelbullens dag har för mig aldrig betytt att jag ska äta Kanelbullar. Inte förrän idag då det blir premiär för mig vilket känns både spännande och roligt. Eftersom jag inte är van att följa med strömmen så känns det lite annorlunda för mig att göra det. Jag har aldrig sett det som fel eller något negativt att följa med strömmen det är bara det att det inte har känts som min väg liksom.

Bilden här bredvid är lånad men vill ni se bilder på mina bullar så kan ni följa mig på Instagram https://instagram.com/karvegard/ där jag kommer lägga upp bilder från baket senare idag.

Och så vill jag bara säga att jag är så suveränt glad över all härlig feedback jag får om 365 Dagar KR – Din guide till en Kärleksfull Relation. Det är så roligt att jag kan hjälpa så många att få bättre relationer. Du kan läsa mer om guiden genom att klicka HÄR.

Och för att inte missa några inlägg så kan du följa mig på Bloglovin nedan. Jag följer dig såklart tillbaka. 🙂

Follow

Du kanske också gillar:

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *