När Attraktionslagen levererar


Ja, som ni säkert vet så levererar ju Attraktionslagen alltid. Oavsett om det är önskade eller oönskade saker. Och faktiskt är det så att lite nu och då så står vi  ganska oförstående när det levereras oönskade saker, eller hur? Men faktum är att det ofta är så att det till synes oönskade är en väg till det önskade vilket jag kommer ge ett riktigt bra exempel på i det här inlägget.

Så här gick det till när vi attraherade vårat drömboende på Gran Canaria:

I mars i år bestämde jag och min man att vi skulle flytta utomlands och efter lite funderande så bestämde vi oss för Gran Canaria. Vi började på internet titta efter bostad här nere och såg massor som såg bra ut men vi insåg att det var svårt att hitta något från Sverige. Vi skulle behöva leta på plats. Så vi bestämde då att vi skulle först hyra något provisoriskt under 2 månader medan vi letade efter en permanent bostad. I Juni åkte vi ner en vecka för att se oss omkring och bestämma oss för ungefär var vi ville bo. Vi tyckte också att det kunde vara en bra idé om jag hade varit här nere innan vi flyttade.

Ingången till Bungalowen i Bahia Feliz

Nåväl, när vi var här i Juni så hittade vi en helt fantastisk Bungalow i Bahia Feliz som var ledig. Vi åkte till området och tittade på utsidan och både jag, min man och vår 13-åriga dotter kände att: Wow! Här vill vi bo. Vi hade kontakt med mäklaren för att boka en visning men han hade en annan familj som var intresserade och om de inte skulle ha den så skulle vi få komma och titta. Tyvärr så bestämde sig familjen för att hyra den. Så vi letade vidare och vi hittade den bungalow där vi nu bor i Playa del Ingles. Men den där bungalowen i Bahia Feliz har liksom hela tiden funnits i bakhuvudet på oss alla 3.

1 Augusti flyttade jag och vår dotter in i bungalowen här i Playa del Ingles och problemen började och de fortsatte och till slut eskalerade det något helt otroligt. Det var hot om polisanmälan, stämning och omedelbar avhysning och vi kände till slut att det här går inte. Jag tänker inte gå in på detaljer om allt som hände men är ni nyfikna så kan ni titta på det HÄR klippet på vår vlogg där vi berättar allt. Vi bestämde oss alltså för att flytta och började leta efter en ny bostad. I går hade vi bott här i exakt 2 månader och i går var vi på visning av exakt en sådan bungalow som vi ville ha i Bahia Feliz. Till saken hör att det finns totalt 11 Bungalows på det området varav 4 är 1-rummare och av de resterande 7 så är det endast 3 som hyrs ut så det är alltså inte lätt att få tag på en sådan bungalow.

Saken är den att hade vi inte haft strulet här så hade vi inte heller börjat leta efter något annat och då hade vi missat att vårt drömställe var till uthyrning. Så som jag ser det så levererade Attraktionslagen allt strul för att sparka oss i riktning mot vår önskan. Allt strul fick oss att börja leta efter nytt boende och där fanns det. Vi bestämde ju också i våras att vi skulle bo provisoriskt de 2 första månaderna och så blev det ju. 

Vi hade ju kunnat bryta ihop av allt strul men det har faktiskt inte berört oss nämnvärt. Vi har hela tiden varit på riktigt bra humör och de stunder när det har varit som struligast så har vi bara tagit ledigt och gjort roliga saker. Det finns ju så mycket fantastiska grejer för oss att upptäcka här på ön. Vi har hela tiden varit övertygade om att allt löser sig till det allra bästa och det gjorde det ju verkligen.


Jag har skapat det liv jag älskar att leva och det är helt tack vare att jag lärt mig hur Attraktionslagen fungerar. Den kunskapen använder jag nu till att dela med mig av till er genom  mina e-kurser, onlinekurser, min YouTube-kanal, min grupp på Facebook, mitt nyhetsbrev och den här bloggen.

Du kanske också gillar:

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *