Njutningsfylld smärta, Love it 10 kommentarer


TräningJa, så är det! Idag har jag träningsvärk i nästan hela kroppen och jag är så lycklig över det och jag är så stolt över mig själv. Jag har alltid haft så svårt att komma igång med träning och har aldrig varit en hurtbulle på något sätt. Men igår körde jag till och med två träningspass vilket aldrig har hänt förut. Så, ja, jag gillar den här träningsvärken för den talar om för mig att jag har varit duktig. När jag fick diagnosen Diabetes Typ2 så sade läkaren att jag var tvungen att börja motionera, helst 30 minuter per dag och nu är jag äntligen på väg dit. Yessss!!!

I eftermiddag ska jag och lilltjejen åka hem till min vuxna dotter och fira min Svärson som fyller 25 år och det ska bli kul att träffa alla och framförallt mina små barnbarn. Jag hoppas ni hade en skön kväll igår.

Vad gör ni idag?

I kväll kommer jag lägga upp den tredje delen i serien: 6 saker som lyckliga personer inte gör, så jag hoppas du tittar in då. 🙂

Vill du ha fler bloggläsare? Klicka nedan!

 

Du kanske också gillar:


Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

10 tankar om “Njutningsfylld smärta, Love it

 • Mia

  Jag som ”aldrig” brukar avlægga nyårsløften gav mig sjælv ett løfte redan vid jul. Julløftet var att jag ska ha som mål att gå minst 7.000 steg/dygn. Jag føljer det inte slaviskt, men har det som rættesnøre. Det får mig att ge mig ut på promenader nær jag egentligen inte vill. Endast två dagar under januari jag inte nått målsnøret. Medelantal steg under januari ligger på drygt 9.000 steg/dygn. Jag ær mækta imponerad av mig sjælv! 😉

  • Klokegård Inläggsförfattare

   Wow! Heja dig som fått till ett medeltal på 9 000 steg/dag i Januari! Då har du ju gått mer än du bestämt dig för. Klart du ska vara stolt och imponerad!

   Njut den här skön dagen!

   You Rock!!!

 • Camilla

  Heja, vad duktig du är! Kan vara motigt komma igång, men det är så skönt när träningen börjar bli ett gift, att man längtar tills man får köra sitt pass 😀

  Tack för din kommentar! Hoppas jag kan bjuda på några rätter som kommer falla dig i smaken 🙂

  • Klokegård Inläggsförfattare

   Jag längtar verkligen till den dagen som det blir ett gift för mig. 🙂

   Jag kommer ta inspiration från dina matsedlar för jag börjar tröttna på vår begränsade middagsrepertoar här hemma. 🙂

   You Rock!!!

 • Znogge

  Vi provligger sängar vilket man definitivt inte får träningsvärk av 😉 Bra kämpat av dig. Jag måste se till att komma igång jag med…

  Ha en fortsatt bra lördag 🙂